19.8 C
Šentjur pri Celju
03/08/2020
sentjur.net

Od 1. avgusta zaradi del zapora ceste do OŠ Slivnica pri Celju

Šentjur, 31. julij 2018 – Občina Šentjur nadaljuje z obsežno energetsko sanacijo OŠ Slivnica pri Celju, da bi z novim šolskim letom tudi tamkajšnji šolarji dobili obnovljeno, lepšo, bolj funkcionalno ter energetsko varčno šolo. Obnovljeni bodo vsi objekti, izvedena nova varčna fasada s stavbnim pohištvom, dodatno bosta izolirana podstrešje in streha, odstranila se bo stara azbestna kritina. Dela so se pričela v maju, takrat pa je bila podpisana tudi pogodba za zunanjo ureditev. Ta obsega izgradnjo večnamenskega osvetljenega parkirišča, s čimer bo zagotovljena večja prometna varnost predvsem za otroke.
V sklopu zunanje ureditve bo rekonstruirana tudi dovozna cesta do regionalne ceste. V času prenove bo ta odsek do ceste do OŠ Slivnica pri Celju zaprtZapora ceste bo od 1. avgusta 2018 dalje. Obvoz do šole bo mogoč za osebna vozila po cesti Vezovje–Urban in bo označen. Za informacije o vstopu v šolo pa lahko pokličete tudi na telefonsko številko šole 059 696 050. (Vir: www.sentjur.si)  

Sorodne novice

“Podoknica” Gorici pri Slivnici

ViP

Na Prevorju 1.050 m nove asfaltne prevleke

Jure Godler

#koronaintervju št. 18: Klara Hrovatič, rokometašica

ViP

Z Jasno Tuta so se potepali po Francoski Polineziji

Jure Godler

Babice in dedki predstavili predmete iz preteklosti

ViP

Na Ramni rajale številne maske

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več