-5.5 C
Šentjur pri Celju
06/02/2023
sentjur.net

Od Slatne do Liverpoola po rockovsko

Šentjur, 21. 4. 2017 – Verjetno ni prebivalca od blizu in daleč, ki še ni slišal za Šentrock. Tudi letos so se akterji Študentskega kluba mladih Šentjur potrudili in v naše loge pripeljali odlične glasbene skupine. Na odru so se od devetih zvečer, ko se je prireditev začela, do štirih zjutraj zvrstile štiri znane slovenske zasedbe. Štiri je bila namreč ura, ki so jim jo lokalni funkcionarji prijazno določili za zadnji čas, da obiskovalce naženejo domov spat.

Nekoliko hladnejše vreme okrog 1700 dobre glasbe in zabave željnih ni prepričalo, naj ostanejo doma. Najbolj so jih razgreli naši sosedje, slat’nčani MI2. Za predgretje in upevanje so poskrbeli člani skupin Ars Groova in Hamo & Tribute 2 Love. Ker je vsega lepega enkrat konec, so za našimi rokerji nastopili še Help! A Beatles Tribute, ki so poskrbeli, da se je publika umirila, njihova glasba pa je utrdila nove romance in poznanstva. (Zoran Borovšak)

Sorodne novice

Koncert v spomin na prof. Edija Goršiča

Jure Godler

Predstavili zborovsko ustvarjanje Josipa Ipavca

Jure Godler

Ramna jazz na plažo zvabila množico poslušalcev

Jure Godler

Po nevihti je posijalo Sonce

Tjaša Ferlež

Po dveh letih tudi uradni prevzem gasilskega vozila

Tjaša Ferlež

Kljub dežju, je zadišalo po Šentjurski kisli juhi

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več