19.8 C
Šentjur pri Celju
03/08/2020
sentjur.net

Od Slatne do Liverpoola po rockovsko

Šentjur, 21. 4. 2017 – Verjetno ni prebivalca od blizu in daleč, ki še ni slišal za Šentrock. Tudi letos so se akterji Študentskega kluba mladih Šentjur potrudili in v naše loge pripeljali odlične glasbene skupine. Na odru so se od devetih zvečer, ko se je prireditev začela, do štirih zjutraj zvrstile štiri znane slovenske zasedbe. Štiri je bila namreč ura, ki so jim jo lokalni funkcionarji prijazno določili za zadnji čas, da obiskovalce naženejo domov spat.

Nekoliko hladnejše vreme okrog 1700 dobre glasbe in zabave željnih ni prepričalo, naj ostanejo doma. Najbolj so jih razgreli naši sosedje, slat’nčani MI2. Za predgretje in upevanje so poskrbeli člani skupin Ars Groova in Hamo & Tribute 2 Love. Ker je vsega lepega enkrat konec, so za našimi rokerji nastopili še Help! A Beatles Tribute, ki so poskrbeli, da se je publika umirila, njihova glasba pa je utrdila nove romance in poznanstva. (Zoran Borovšak)

Sorodne novice

Žepni koncert uličnega formata

ViP

Ob dnevu državnosti zaigrali na cerkvenem obzidju

Jure Godler

Prejeli smo: Korona odnesla tudi jubilejno pevsko revijo

Jure Godler

V Dobju si bodo zimske večere obarvali veselo

Tjaša Ferlež

Folklora 63′ je pripravila koncert za etno sladokusce

Jure Godler

Na svojem koncertu Ansambel Petka predstavil novega trobentača

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več