26.1 C
Šentjur pri Celju
03/07/2022
sentjur.net

Odprli multifunkcijsko igrišče na Blagovni

Včeraj, 13. avgusta, so na Blagovni odprli novo multifunkcijsko igrišče. »Na igrišču se bo lahko igrala košarka, odbojka, pa tudi zaradi zaščitne ograje mali nogomet na odboj,« je razložil predsednik ŠMD Blagovna Uroš Dernovšek. Predsednik KS Blagovna Anže Rezar se je še enkrat zahvalil vsem donatorjem in sponzorjem. V zahvalo so jim obesili promocijske table. »Podlaga proizvajalca Sordo je sestavljena iz šestih plasti različne umetne mase v skupni debelini 2 mm in v osnovi je zaščita za asfalt z življensko dobo do 30 let,« je še dodal predsednik KS. Investicija je znašala 72.000 EUR, od tega je Občina Šentjur primaknila 28.000 EUR, Fundacija za šport 20.000, 14.000 EUR je prispevala Krajevna skupnost Blagovna, 10.000 EUR pa so uspeli zbrati s sponzorji.

Zbrani novinarji, člani ŠD Blagovna, župan mag. Marko Diaci, podžupan Robert Polnar in zbrani donatorji so se nato v mini turnirju trojk pomerili med sabo in tako na športni način predali igrišče v uporabo.

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več