11.5 C
Šentjur pri Celju
25/02/2020
sentjur.net

Otroci zasedli šentjurski stadion

Šentjur, 6. 5. 2016 – S toplimi dnevi se začenja tudi sezona teka in atletskih tekmovanj. Atletski stadion so v petek popoldne zasedli osnovnošolci, dobrih 500 jih je bilo, z območja upravnih enot Šentjur in Šmarje pri Jelšah. Na posamičnem prvenstvu v atletiki za mali in veliki atletski pokal so se osnovnošolci merili v osmih disciplinah, in sicer v teku na 60 m, na 300 m, na 1000 m (VAP) in na 600 m (MAP), v štafeti 4 x 100 m, v skoku v daljino, v skoku v višino, v metu vortexa in v suvanju krogle (VAP). Tekmovanje je potekalo ločeno za učence šentjurskega območja – občin Šentjur in Dobje, ter šmarskega območja – občin Kozje, Bistrica ob Sotli, Podčetrtek, Rogaška Slatina, Rogatec in Šmarje pri Jelšah.

Člani in simpatizerji Atletskega kluba Asfalt Kovač Šentjur so se tudi letos izkazali z odlično organizacijo tekmovanja. Za red in nepristranskost je na stadionu skrbelo 23 sodnikov, pomagalo pa jim je še 24 staršev tekmovalcev in simpatizerjev kluba. Vodja prireditve Vladimir Artnak se je ob koncu zahvalil vsem skupaj in jim tudi v prihodnje zaželel čim več uspehov.

Rezultate za UE Šentjur si lahko ogledate tukaj, za UE Šmarje pa tukaj. (Zoran Borovšak)

Sorodne novice

Atletom dve novi medalji na državnem prvenstvu

Jure Godler

Mladi atleti blesteli na državnem prvenstvu

Jure Godler

Naši osnovnošolci med najboljšimi v cestnem teku

Jure Godler

Atleti osvojili tri medalje na Krosu občinskih reprezentanc

Jure Godler

Neju Dobovišku že četrta medalja

Jure Godler

Velikonočni miting uspel

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več