7.7 C
Šentjur pri Celju
26/02/2024
sentjur.net

Otroci zasedli šentjurski stadion

Šentjur, 6. 5. 2016 – S toplimi dnevi se začenja tudi sezona teka in atletskih tekmovanj. Atletski stadion so v petek popoldne zasedli osnovnošolci, dobrih 500 jih je bilo, z območja upravnih enot Šentjur in Šmarje pri Jelšah. Na posamičnem prvenstvu v atletiki za mali in veliki atletski pokal so se osnovnošolci merili v osmih disciplinah, in sicer v teku na 60 m, na 300 m, na 1000 m (VAP) in na 600 m (MAP), v štafeti 4 x 100 m, v skoku v daljino, v skoku v višino, v metu vortexa in v suvanju krogle (VAP). Tekmovanje je potekalo ločeno za učence šentjurskega območja – občin Šentjur in Dobje, ter šmarskega območja – občin Kozje, Bistrica ob Sotli, Podčetrtek, Rogaška Slatina, Rogatec in Šmarje pri Jelšah.

Člani in simpatizerji Atletskega kluba Asfalt Kovač Šentjur so se tudi letos izkazali z odlično organizacijo tekmovanja. Za red in nepristranskost je na stadionu skrbelo 23 sodnikov, pomagalo pa jim je še 24 staršev tekmovalcev in simpatizerjev kluba. Vodja prireditve Vladimir Artnak se je ob koncu zahvalil vsem skupaj in jim tudi v prihodnje zaželel čim več uspehov.

Rezultate za UE Šentjur si lahko ogledate tukaj, za UE Šmarje pa tukaj. (Zoran Borovšak)

Sorodne novice

Šentjurskim atletom tri medalje na Prvenstvu Slovenije

Jure Godler

Na POŠ Blagovna s Timom Mastnakom tekli za dober namen

Jure Godler

Urška Ogrizek med najhitrejšimi Slovenkami

Jure Godler

Urški Ogrizek srebrna medalja in klubski rekord v teku na 60 m

Jure Godler

Urška Ogrizek tretja na Češkem

Jure Godler

Urška Ogrizek državna prvakinja v teku na 100 m

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več