9.5 C
Šentjur pri Celju
22/04/2024
sentjur.net

Pepelka za Evo

Medijska prijatelja Šentjurske novice in Radio Rogla sta podarila Evi iz Vrtca Hruševec gledališko predstavo Pepelka. Eva je po oceni komisije narisala najlepšo risbico, po asociaciji: Kaj si predstavljate pod Radio Rogla. Gledališko predstavo Pepelka so uprizorili dijaki Srednje zdravstvene šole Celje pod mentorstvom profesorice Petre Mrdzovnik. Poleg otrok iz Vrtca Hruševec so si ogledali predstavo še ena skupinica iz Vrtca Pešnica, ter učenci prvega in drugega razreda OŠ Hruševec Šentjur. Več kot 100 otrok je v večnamenskem prostoru šole navdušeno spremljajo zgodbico s srečnim koncem. Sledilo je še obvezno slikanje otrok s Pepelko in ostalo igralsko ekipo.

Šentjurske novice in Radio Rogla pa se za pomoč pri izvedbi zahvaljujeta tako igralcem Srednje zdravstvene šole in njihovi mentorici, ter ravnatelju OŠ Hruševec Šentjur Robertu Gajšku in pomočniku ravnatelja Borisu Čuježu, ki sta poskrbela za primerno opremljen in urejen šolski prostor.

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več