10.7 C
Šentjur pri Celju
19/05/2024
sentjur.net

Policijska kronika do 01.05.2012 do 07.05.2012

PRIJEL TATU VINA
V nočnih urah je oškodovanec prijavil na PP Šentjur, da je znanec, kateri je prišel k sosedu na obisk prinesel njegovo vino in z njim postregel vse prisotne. Ko je oškodovanec ob pitju vina spoznal, da je »tat« bil v njegovi kleti in prinesel na zabavo njegovo vino, ga je le to razjezilo do te mere, da je o tem obvestil policijo, prav tako je hotel z njim obračunati. Policista sta posredovala, pri tem pa je bilo ugotovljeno, da so vsi bili močno opiti, oškodovanec pa ni podal predloga za pregon kaznivega dejanja.

ŽENA GA PIJANA VZNEMIRJA
Policisti so bili obveščeni, da ga njegova izven zakonska partnerica, ki je pijana ponovno vznemirja in mu grozi, s čimer se policisti ne srečujejo prav pogosto. Policisti so na kraju ugotovili, da je izven zakonska partnerica preveč pogledala v kozarec, svojemu partnerju grozila in se nad njim drla, pri tem pa je zaradi preveč popitega alkohola stopila v posodo z vodo in si pri tem še poškodovala gleženj. Njen partner jo je nato lahko odpeljal v bolnišnico Celje, za navedeno početje pa si je prislužila plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA V ŠENTJURJU
Tega dne je prišlo do prometne nesreče v centru Šentjurja, katero je povzročila voznica osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti. Voznik udeleženega vozila pri tem ni bil poškodovan, voznici pa je bil izdan plačilni nalog.

INTERVENCIJA V ZASEBNEM PROSTORU
PP Šentjur je bila s strani občana obveščena o kršitvi javnega reda in miru v okolici Ponikve, kjer bi naj sin udaril svojega očeta. Policisti so na kraju ugotovili, da je prišlo do spora med sinom in očetom, katera sta bila oba pod vplivom alkohola, pri tem pa je med sporom oče z razbitim kozarcem porezal svojega sina po roki. O zadevi bo obveščeno  državno tožilstvo.

NEURJE V ŠENTJURJU
Policisti so v petek popoldne imeli polne roke dela, glede na to, da je narava pokazala svojo moč z neurjem in točo, saj so pomagali zavarovati vozišča zaradi zdrsov zemlje in povodnjo. Prav tako sta policista pomagala starejši ženski, katera je v neurju obležala ob robu ceste.

KRŠITEV V LOKALU
V petek zvečer je prišlo v šentjurskem lokalu, ki obratuje brez ustreznih dovoljenj,  do spora in fizičnega obračunavanja med znanim šentjurčanom, ki je svojo moč hotel izkazati nad šentjurskim parom. Ker so pri tem obračunavanju nastale poškodbe, bo zadeva odstopljena na sodišče.

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več