17.4 C
Šentjur pri Celju
24/03/2023
sentjur.net

Policijska kronika od 28.2.2012 do 5.3.2012

TRAVNIŠKI POŽAR
V sredo 29.2. ob 10.43 uri je lastnica kmetije hotela opraviti pomladansko čiščenje tako, da je zakurila suho travo. Ogenj se je razširil v podrast v bližnji gozd. Posredovali so gasilci in ogenj pogasili. Zgorelo je cca. 200 m2 podrasti. Policisti bodo o zadevi obvestili pristojno inšpekcijsko službo.

PRETEPEL GA JE NEZNANEC
V enem izmed gostinskih lokalov v Šentjurju so se srečali pivski bratci. Med njimi je prišlo do prepira in pretepa. Močnejši je pred prihodom patrulje s kraja odšel, drugi pa je na pomoč poklical policijo. Kršitelju bo po izsleditvi izdan PLN zaradi kršitve JRM.

NI PLAČAL PREVOZA
Dama iz Šentjurja je naročila prevoz svojemu prijatelju iz Savinjske v Šentjur. Ko je le tega taxist pripeljal v Šentjur, mu prevoza ni plačal, nato pa sta se naročnica in uporabnik prevoza skrila v hišo. Nastala je materialna škoda za 18 €, sodni mlini pa so se že pričeli vrteti!

NAKNADEN OGLED
V nedeljo, 4. marca sta policista opravila naknadni ogled kraja prometne nesreče v okolici Ponikve, ki se je zgodila dne 29.02.2012 v kateri so se telesno poškodovale osebe. Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da je voznica izsilila prednost drugemu vozniku. Voznik in potniki so bili telesno poškodovani, na vozilih pa je nastala materialna škoda. Voznici je bil izdan plačilni nalog.

TRAVNIŠKI POŽAR
V dopoldanskem času 05.03.2012  je občan iz Prevorja zažigal travnato rušo, pri čemer pa mu je požar ušel iz nadzora in se hitro razširil. Potrebna je bila pomoč gasilcev PGD Loka in PGD Prevorje, ki so požar omejili in ga pogasili. Zoper lastnika bodo policisti uvedli postopek pri pristojnem prekrškovnem organu.

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več