28.7 C
Šentjur pri Celju
18/07/2024
sentjur.net

Policijska kronika od 4. 8. do 10. 8. 2015

kronika1_475-280

Prometna nesreča

Na cesti R3, v križišču z izvozom A1-Dramlje, se je 4. 8. 2015 pripetila prometna nesreča z manjšo materialno škodo. Voznica osebnega avtomobila je pri vključevanju na R3 izsilila prednost drugi voznici osebnega avtomobila. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Prometna dogodka na parkirišču

Na parkirišču trgovine v Šentjurju je voznik osebnega avtomobila 5. 8. 2015 zaradi nepravilnega premika s vozilom trčil v drug avtomobil. Ugotovljeno je bilo, da so izpolnjeni pogoji za odstop od ogleda prometne nesreče in vozniku izdano obvestilo.

Voznik je policiste obvestil, da mu je neznani voznik 5. 8. 2015 na parkirišču trgovine v Šentjurju poškodoval. Sledi zbiranje obvestil v zvezi izsleditve neznanega voznika.

Prometne nesreče 10.8.2015

Na R3 v Lazah pri Dramljah je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika s vozilom trčil v avtomobil druge voznice, ki pa je vozila pod vplivom alkohola. Obema je bil izdan plačilni nalog.

V Stopčah je voznik motornega kolesa zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in padel ter se lahko telesno poškodoval. Prav tako se je lahko telesno poškodovala sopotnica na motornem kolesu. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

Na A1-pri izvozu za Dramlje je voznik osebnega avtomobila zapeljal na betonsko varnostno ograjo, ker ni vozil po sredini vozišča. Zadevo obravnavala PPP Celje, vozniku pa je bil izdan plačilni nalog.

Občanka iz okolice Gorice pri Slivnici nas je obvestila, da sta njenega psa napadla in pogrizla dva večja neznana psa. Sledi še zbiranje obvestil v zvezi izsleditve psov oz. lastnikov in plačilni nalog zoper lastnika psov.

Izguba mobilnega telefona

Na PP Šentjur je prišel občan in prijavil, da je izgubil svoj GSM znamke Samsung, na relaciji Črnolica-Šentjur. Najditelj naj ga prinese na PP Šentjur.

DIVJAD NA CESTI

Vse policisti opozarjajo, da se je v zadnjem tednu zgodilo kar šest prometnih nesreč v katerih je prišlo do trčenja med vozili in divjadjo. Voznike  še posebej opozarjajo na previdnost pri vožnji in na upoštevanje prometnega znaka za nevarnost »DIVJAD NA CESTI«, saj na tistem mestu navedeni znak ni postavljen brez razloga.

Sorodne novice

Vodenje Policijske postaje Šentjur prevzema Bojan Šipek

Jure Godler

Policisti učence opozorili na varno udeležbo v prometu

Jure Godler

Dobjanska akcija “Alkohol ne sodi za volan”

Jure Godler

Dve sta uspeli odskočiti, ena ne

Jure Godler

Na martinovo delili alkotesterje

Natalija Plemenitaš Fuchs

Spomnili so se padlih za domovino

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več