20.4 C
Šentjur pri Celju
19/09/2020
sentjur.net

Posneli predstavitveni video drameljske šole

Dramlje, 14. 10. 2015 – Učenci in učenci OŠ Dramlje sodelujejo pri projektu Erasmus +. To je novi program EU za sodelovanje na področju izobraževanja, usposabljanja, mladine in športa za obdobje 2014–2020. V okviru dela Erasumsa +, Projekta GOAL (Growing Outdoor Agrotourism Learning) so se povezali s šolami iz Španije, Turčije, Bolgarije in Slovenije v prizadevanjih, da bi primarni sektor postal zanimiva alternativa našim učencem na njihovi poklicni in življenjski poti. Projekt bo trajal dve leti, vanj pa bodo vključeni učenci vseh razredov, učitelji, lokalna skupnost in zainteresirane institucije.

Učenke 9. in 7. razreda Tina UlbingGlorija JankovičNika Hliš in Ana Kozamernik so posnele video, ki predstavlja OŠ Dramlje našim partnerjem v Španiji, Bolgariji in Turčiji. V videu so zajele tako predstavitev njihovih objektov kot življenje na šoli in predstavitev šolskega tima, ki se ukvarja s tem projektom.

Sorodne novice

Eksplozija v drameljski šoli!

Tjaša Ferlež

V Dramljah komaj čakajo, da se srečajo

Majda Rezec

Na OŠ Dramlje imamo novega »sošolca« Jacka!

Jure Godler

Največ o občini vedo Drameljčani

Jure Godler

Prejeli smo: OŠ Dramlje je obiskal predsednik Republike Slovenije

Jure Godler

Gostom iz projekta pripravili številna presenečenja

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več