3.6 C
Šentjur pri Celju
30/11/2021
sentjur.net

Prehodni pokal nazaj v Šentjurju

Šentjur, 23. 4. 2016 – Na balinišču Balinarskega društva (BD) Šentjur se je odvijalo tekmovanje za prehodni pokal »Šentjurjevo« v balinanju. Pred tekmovanjem je prisotne pozdravila Minka Aužner, predsednica BD Šentjur. Zaželela jim je mirno roko in dober met brez nervoze. Enakim željam se je pridružil mag. Marko Diaci, župan občine Šentjur.

Tekmovalo je 6. Ekip: BD Dobrna, BD Štore, ŠD Šmarje pri Jelšah – sekcija balinarji, Balinarski klub Gorica pri Slivnici, BD Šentjur – modri in BD Šentjur – rdeči. Vzdušje na balinišču je med igralci bilo iz trenutka v trenutek bolj napeto v želji po čim več puntov in končni zmagi.

Zmagala je domača ekipa modrih, druga je bila ekipa Štor, tretja domača ekipa rdeči, četrto je bilo ŠD Šmarje pri Jelšah – sekcija balinarji, peti BK Gorica pri Slivnici, šesto mesto pa so osvojili lanski zmagovalci BK Dobrna. Tako so ga morali vrniti prehodni pokal Šentjurčanom.

Priznanja je podelila Minka Aužner, prehodni pokal Jure Raztočnik, predsednik Mestne skupnosti občine Šentjur. »S tekmovanjem sem bila zelo zadovoljna, ker je šlo vse po pravilih. Tudi vreme nam je služilo. Zahvaljujem se tekmovalcem za prijetno druženje, kar meni kot mojim članom veliko pomeni. Mislim, da so bili vsi zadovoljni z rezultati, saj to je šport, ki je tudi odvisen od sreče in razpoloženja tekmovalca,« je povedala predsednica. Na koncu so bili vsi tekmovalci, njihovi spremljevalci in navijači povabljeni na bogato kosilo, na katerega jih je povabila predsednica. (Piše: Milenka Blažević, foto: Jure Godler, Darko Vouk)

Sorodne novice

Šentjurska zastava na mlaju visoko zaplapolala

Jure Godler

Prejeli smo: Korona odnesla tudi jubilejno pevsko revijo

Jure Godler

Šentjurski balinarji tretji v drugi ligi Zimske lige

Milenka Blažević

Zmaga na jesenskem turnirju balinarjem Gorice pri Slivnici

Milenka Blažević

Prehodni pokal v rokah ekipe Zlateče

Danijel Berden

Prvič so se na Šentjurjevem predstavili mladi glasbeniki

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več