5.5 C
Šentjur pri Celju
02/12/2023
sentjur.net

Prenovljeni Spar znova odprl svoja vrata

Šentjur, 24. 10. 2019 – Trgovina Spar je ena izmed prvih veleblagovniških verig, ki je v Šentjurju pred petnajstimi leti odprla svoja vrata. Če seveda ne upoštevamo propadle Resevne, Ere in drugih veleblagovniških znamk, ki jih danes ni več na trgu. V Podjetju Spar Slovenije so v dobrem mesecu obnovili obstoječo trgovino. Investicija je lastnike stala 1,3 milijona evrov. Prenova je zajemala tako zunanjo kot notranjo prenovo. Kot trgovino so uredili tudi okolico in spremenili parkirni režim, drugače postavili vozičke … Novo fasado dopolnjuje sodoben, z lesom obložen nadstrešek. Opremljena je z novimi reklamnimi napisi in podobami, ki ji dajejo sodoben pečat.

Hipermarket SPAR Šentjur se razprostira na skupaj 1787 kvadratnih metrih površine, v trgovini pa si vsakdanji kruh služi 27 zaposlenih. Veliko pozornost so namenili svežemu progamu – oddelek sadja in zelenjave. Prav tako pa so v trgovino postavili tudi kozolec, kjer bodo na voljo izdelki slovenskih pridelovalcev. Trgovina je sicer za tiste neučakane odprla svoja vrata že ob 8. uri zjutraj, ob 9. uri pa je začela igrati skupina Malibu. Program je povezovala Maja Oderlap. Popoldan so oder zavzeli člani ansambla Pik. Najmlajše sta zabavala pika Flika in čarodej Toni. Sparovci so predali tudi donacijo Vrtcu Šentjur. (Jure Godler)

Sorodne novice

Črna kronika: Rada bi lepo dišala, a nič plačala

Jure Godler

Spregledala znak

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več