29.1 C
Šentjur pri Celju
19/06/2024
sentjur.net

Prvi turnir z novim vodstvom obeta tradicijo

Gorica pri Slivnici, 14. avgust 2022 – Športno društvo Gorica pri Slivnici od letos deluje z novim, pomlajenim vodstvom. Ekipa z Rokom Pezdevškom na čelu je minulo nedeljo organizirala moški odbojkarski turnir, ki pa je bil nepričakovan kvantitativni krst tudi zanje. Na poziv se je namreč odzvalo kar ducat dvojic.

Tekmovalna mesta so bila zapolnjena že štirinajst dni pred dogodkom, kar nekaj ekip je tako ostalo na čakalni listi. Tekmovalna matematika in športna sreča sta na mesto zmagovalcev ustoličila Žana Kramarška in Aljaža Kumbergerja, ki sta branila barve Športnega društva Dramlje. Drugo mesto je osvojila dvojica Ramna Slivniško jezero, za katero sta “odbijala” Roman Iskrač in Alen Fideršek, najnižje na zmagovalnem odru pa sta stala Gorazd Musar in Miha Drobnič iz ekipe Get Lucky.

Novopečeni organizatorji so poskrbeli tudi za to, da so obiskovalce v poletni vročini lažje spremljali tekmovanje. Njihovi odlični odzivi in pohvale tekmujočih zagotovo obetajo, da prvi turnir ne bo zadnji.

Sorodne novice

Jubilejni koncert ponovili še v Gorici pri Slivnici

Tjaša Ferlež

Borut Pahor, bivši predsednik, kmalu na trgu dela

Jure Godler

Že tretji memorial Himč & Seba

Tjaša Ferlež

V soboto mladina, v nedeljo člani, članice in starejši gasilci

Tjaša Ferlež

Zbirali sredstva za kalobške orgle

Jure Godler

Tudi na krožišču obrezali potomko trte

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več