23.6 C
Šentjur pri Celju
21/09/2023
sentjur.net

Računalniško opismenjevanje starejših

Največji vseslovenski prostovoljski projekt Simbioz@ bo tudi letos gradil most med generacijami. Delavnice računalniškega opismenjevanja starejših bodo v okviru različnih modulov potekale od 15. do 19. oktobra. Projekt, ki je prejel nagrado Evropskega parlamenta Državljan Evrope, je lani poskrbel za kar 96% zadovoljnih udeležencev, 93% udeležencev pa danes samozavestno uporablja računalnik. Tudi letos bodo mladi v duhu prostovoljstva in skrbi za druge delili svoje znanje in starejše popeljali v svet računalnika, interneta ter mobilne telefonije.

Veseli bomo, če se boste brezplačnih delavnic na naši lokaciji (OŠ FRANA MALGAJA ŠENTJUR, OŠ BLAŽA KOCENA PONIKVA, OŠ DRAMLJE, OŠ SLIVNICA PRI CELJU IN LJUDSKA UNIVERZA ŠENTJUR) udeležili kot prostovoljec ali udeleženec v tednu od ponedeljek 15. oktobra do petka 19. oktobra v popoldanskem terminu med 16. in 18. uro. Na delavnico se lahko prijavite preko telefonske številke 031/774-778 ali spletne strani http://www.simbioza.eu.

(slika je simbolična)

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več