-3.6 C
Šentjur pri Celju
30/01/2023
sentjur.net

Risba mlade Drameljčanke osnova za oblikovanje posode

Dramlje, 11. 11. 2020 – Osnovna šola Dramlje je upravičeno ponosna na svojo učenko Nežo Grohar, ki je pri šestih letih narisala risbo, ki je bila osnova za oblikovanje posode za dobrodelno kolekcijo emajlirane posode ENAMELIE »BY NEŽA FOR KIDS« za program TOM telefon.

Podjetje Ariessa v okviru svoje strateške usmerjenosti k družbeno odgovornim projektom razvija svojo blagovno znamko Enamelie v želji, da potrošniku ponudi kakovostno alternativo za pripravo zdrave hrane. S svojim linijami iz programa »Enamelie from kids for kids« že drugo leto aktivno podpira programe Zveze prijateljev mladine Slovenije. V letošnjem letu s kolekcijo kakovostne emajlirane posode Enamelie by Neža for kids z namenom, da podprejo delovanje programa TOM telefon.

TOM telefon

Kot so zapisali na spletni povezavi ZPMS, je TOM telefon edini splošni telefon za otroke in mladostnike v Sloveniji, ki že 30 let deluje na brezplačni in anonimni številki 116 111 in tako omogoča, da otroci in mladostniki v svoji stiki niso sami. Preko pogovora z usposobljenimi svetovalci razrešujejo majhne in velike izzive odraščanja, se razbremenijo, informirajo in tudi poveselijo. V letu 2019 je TOM telefon odgovorili na 31250 kontaktov preko telefona, e-pošte in spletne klepetalnice, kar kaže na pomembnost njihovega obstoja.

Kot so še povedali v podjetju Ariessa, je kolekcija emajlirane posode Enamelie by Neža for Kids na policah trgovin Interspar in izbranih trgovinah Spar. Z nakupom emajliranih posodic bo omogočeno mnogim otrokom in mladostnikom, da svojo težavo morda prvič nekomu zaupajo in poiščejo pomoč. Posodice z žlahtnimi Nežinimi cvetlicami vabijo, da jih nabavite in s tem pomagate otrokom. (Majda Rezec, foto: Ambrož Šešerko, Rok Deželak)

Sorodne novice

Neža Grohar postala faca meseca decembra

Majda Rezec
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več