33.8 C
Šentjur pri Celju
17/08/2022
sentjur.net

S prijateljsko tekmo krstili telovadnico

Planina pri Sevnici, 8. marec – Novo planinsko telovadnico so krstili tudi na športen način. V goste je na Planino pri Sevnici prišla naša prvoligaška košarkarska ekipa – ekipa KK Tajfun. Ker bi bila očitna premoč, če bi se tajfunovci pomerli protim domačim rekreativcem, sta se obe ekipi med seboj pomešali. Organizator je sestavil dve ekipi, poimenovani po najvišjih dveh na igrišču. Tako se je prva ekipa imenovala Ekipa Emirja Zimića, druga pa Ekipa Mladena Primorca. V slednji ekipi so igrali: Franc Koželj, Milan Antlej, Darko Zupanič, Janez Romih, Miha Gračnar, Ivan Držić, Mladen Primorac, Milan Sebič, Stanko Sebič, Nik Kajtna, Luka Milovac, Kristjan Košak in Nenad Tomašević. V ekipi Zimića pa poleg njega bili še: Janez Jančič, Milan Rajh, Tomaž Rauter, Miran Zapušek, Matic Romih, Marko Vranković, Robi Ribežl, Uroš Veličković, Uroš Zadnik, Matjaž Cehnar, Timotej Cuk, Ivan Pušnik in Dani Kozinc.

Obe ekipi sta pokazali veliko dobrih potez. Predvsem košarkarji Tajfuna so za gledalce pokazali nekaj posrečenih zabijanj, katere so Planinčani glasno pozdravili. Celotna tekma se je odvijala v duhu prijateljstva in vsi igralci so dobili tudi priložnost v njej sodelovati. Tekma se je v tem duhu tudi zaključila z rezultatom 70:70. (J. G.)

Sorodne novice

KS Planina pri Sevnici se loteva obnove križevega pota

ViP

Damjan Novaković že tretjič trener KK Šentjur

Jure Godler

Prometna nesreča s smrtnim izidom na območju Bohorja

Jure Godler

Pesmi o času koronavirusa predala podžupanji

Jure Godler

Izjava za javnost: Država zagotovila sredstva za POŠ Kalobje

Jure Godler

Gasilci treh občin gasili požar na Planini pri Sevnici

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več