15.3 C
Šentjur pri Celju
13/07/2020
sentjur.net

S prijateljsko tekmo krstili telovadnico

Planina pri Sevnici, 8. marec – Novo planinsko telovadnico so krstili tudi na športen način. V goste je na Planino pri Sevnici prišla naša prvoligaška košarkarska ekipa – ekipa KK Tajfun. Ker bi bila očitna premoč, če bi se tajfunovci pomerli protim domačim rekreativcem, sta se obe ekipi med seboj pomešali. Organizator je sestavil dve ekipi, poimenovani po najvišjih dveh na igrišču. Tako se je prva ekipa imenovala Ekipa Emirja Zimića, druga pa Ekipa Mladena Primorca. V slednji ekipi so igrali: Franc Koželj, Milan Antlej, Darko Zupanič, Janez Romih, Miha Gračnar, Ivan Držić, Mladen Primorac, Milan Sebič, Stanko Sebič, Nik Kajtna, Luka Milovac, Kristjan Košak in Nenad Tomašević. V ekipi Zimića pa poleg njega bili še: Janez Jančič, Milan Rajh, Tomaž Rauter, Miran Zapušek, Matic Romih, Marko Vranković, Robi Ribežl, Uroš Veličković, Uroš Zadnik, Matjaž Cehnar, Timotej Cuk, Ivan Pušnik in Dani Kozinc.

Obe ekipi sta pokazali veliko dobrih potez. Predvsem košarkarji Tajfuna so za gledalce pokazali nekaj posrečenih zabijanj, katere so Planinčani glasno pozdravili. Celotna tekma se je odvijala v duhu prijateljstva in vsi igralci so dobili tudi priložnost v njej sodelovati. Tekma se je v tem duhu tudi zaključila z rezultatom 70:70. (J. G.)

Sorodne novice

KK Šentjur: V nepomembni tekmi razbili Krko

Jure Godler

Med sabo so se pomerile selekcije U11 Košarkarskega kluba Šentjur

Jure Godler

Komentiramo: Debakel s Primorsko odnesel Dončića

Jure Godler

Minister Pikalo sesul želje o financiranju nove telovadnice

Jure Godler

Prejeli smo: Spomnili so se osvoboditve Planine

Jure Godler

Odprt težko pričakovan odsek državne ceste

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več