14 C
Šentjur pri Celju
24/09/2023
sentjur.net

Skupina Demm napoveduje novo skladbo

Mladeniči Jan, Urban, Tilen in Marko, ki sestavljajo DEMM bent (kot si fantje v šali rečejo), poletje izkoriščajo tudi za snemanje novih skladb. Fantje so aprila letos predstavili svojo prvo skladbo Za tebe v torek ne obstajam, ki ima že več kot 4.000 ogledov, skladbo so v svoje playliste umestili tako nacionalni kot lokalni radii, DEMM pa so zadovoljni tudi z uspehom skladbe na pretočnih platformah.

Toda april je bil za DEMM šele začetek v vseh pogledih. Danes študentje so se spoznali in formirali band (bent po njihovo) še kot dijaki, vse se je zanje začelo med poletnim delom v Podčetrtku. Po nekaj letih preigravanja, tipanja, iskanja svojega glasu in zvoka (in imena) so DEMM letos predstavili svojo prvo skladbo, poletni čas pa so izkoristili tudi za snemanje novih. Ob koncu poletja bodo člani skupine DEMM izdali še en kotaleč indie rock hitič. Kot pravijo sami, ga morajo pa še samo posneti! (Tjaša Ferlež, foto: Demm)

Sorodne novice

Demm z novo skladbo Za tebe v torek ne obstajam

Jure Godler

Potovanje skozi zgodovino rocka

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več