7.7 C
Šentjur pri Celju
26/02/2024
sentjur.net

Šopek sreče

Osnovna šola, enota vrtec Gorica in KS Slivnica pri Celju je v torek, 26. marca, organizirala skupno prireditev Šopek sreče. Program, ki so ga pripravili otroci, je bil posvečen materinskemu dnevu kot tudi prazniku očetov. Pred začetkom programa je Vlado Artnak, predsednik sveta KS Slivnica, pozdravil navzoče. Čestital je tudi vsem mamam za minuli praznik.
Najprej so se na odru predstavili najmlajši s pesmijo Moj očka ima konjička dva in Ati, ti si moj. Na kitari jih je spremljala Nuša Verdev. Sledil je nastop prvega razreda OŠ z recitiranjem pomladne pesmi Zvončki in trobentice. Za njimi se je predstavila plesna skupina, ki je zaplesala ob ritmih melodije Z nogo ob tla skupine Čuki. Po plesu so učenci višjih razredov pripravili lepo igrico z naslovom Pomladanski zvončki za mamice in babice. Pevski zbor učencev osnovne šole Gorica pri Slivnici je zapel pesem Mamica je kakor zarja. Za zaključek programa je odplesala folklorna skupina, ki jo vodi Polona Vengušt. Najlepšo zahvalo vsem, ki so prišli na to prireditev, je izrekel Vid Palčnik, ki je omenil, koliko so nam starši pomembni. (V. A.)

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več