24.9 C
Šentjur pri Celju
13/07/2024
sentjur.net

Spomnili so se jubilantov v letu 2020

Šentjur, 31. 7. 2021 – Vsako leto gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva zaključek leta povežejo tudi s praznovanjem okroglih obletnic jubilantov, ki so praznovali tekom iztekajočega leta. V letu 2020 pa skupnega druženja ob koncu leta žal niso mogli izpeljati, saj jim je načrte prekrižala aktualna epidemija koronavirusa. Žal so tako morali druženje prestaviti na mesec julij, ko so bile razmere bolj ugodne za druženje.

V juliju so se tako dobili v ožjem krogu članov gasilskega društva skupaj in družinskih članov jubilantov nazdravili slavljencem, ki so praznovali v preteklem letu. Slavljenci jubilanti pa so bili Silvo Močnik – 50 let, Martin Močnik – 80 let in Slavko Golež – 90 let. Jubilantom so tako v znak pozornosti podelili simbolno darilo in v spomin naredili skupno fotografijo. Kljub temu, da je druženje potekalo v ožjem krogu, je bil namen dosežen. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Jubilanti ŠCŠ, ki so šolanje končali pred 50 leti

Tjaša Ferlež

Po zborovanju na Ponikvi so gasilce zjutraj prebudili pozivniki

Urša Kajba

Nazdravili letu, ki prihaja

Tjaša Ferlež

Ob dnevu odprtih vrat pogasili požar z mokrimi krpami

Urša Kajba

Ponkovški gasilci iskali medvede po Kočevju

Urša Kajba

Je za požar kriva kuhalna plošča?

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več