13.6 C
Šentjur pri Celju
11/08/2022
sentjur.net

Spomnili so se jubilantov v letu 2020

Šentjur, 31. 7. 2021 – Vsako leto gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva zaključek leta povežejo tudi s praznovanjem okroglih obletnic jubilantov, ki so praznovali tekom iztekajočega leta. V letu 2020 pa skupnega druženja ob koncu leta žal niso mogli izpeljati, saj jim je načrte prekrižala aktualna epidemija koronavirusa. Žal so tako morali druženje prestaviti na mesec julij, ko so bile razmere bolj ugodne za druženje.

V juliju so se tako dobili v ožjem krogu članov gasilskega društva skupaj in družinskih članov jubilantov nazdravili slavljencem, ki so praznovali v preteklem letu. Slavljenci jubilanti pa so bili Silvo Močnik – 50 let, Martin Močnik – 80 let in Slavko Golež – 90 let. Jubilantom so tako v znak pozornosti podelili simbolno darilo in v spomin naredili skupno fotografijo. Kljub temu, da je druženje potekalo v ožjem krogu, je bil namen dosežen. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Stoletnica PGD Ponikva s številnimi priznanji

Tjaša Ferlež

Srebrni znak CZ v roke PGD Ponikva

Jure Godler

Osredotočeni na prihajajočo 100 letnico

Tjaša Ferlež

Nazdravili jubilantom leta 2021

Jure Godler

Energijo povezujejo tudi z gasilci

Jure Godler

Zagorelo je v lesni delavnici

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več