17.1 C
Šentjur pri Celju
27/09/2021
sentjur.net

Spomnili so se jubilantov v letu 2020

Šentjur, 31. 7. 2021 – Vsako leto gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva zaključek leta povežejo tudi s praznovanjem okroglih obletnic jubilantov, ki so praznovali tekom iztekajočega leta. V letu 2020 pa skupnega druženja ob koncu leta žal niso mogli izpeljati, saj jim je načrte prekrižala aktualna epidemija koronavirusa. Žal so tako morali druženje prestaviti na mesec julij, ko so bile razmere bolj ugodne za druženje.

V juliju so se tako dobili v ožjem krogu članov gasilskega društva skupaj in družinskih članov jubilantov nazdravili slavljencem, ki so praznovali v preteklem letu. Slavljenci jubilanti pa so bili Silvo Močnik – 50 let, Martin Močnik – 80 let in Slavko Golež – 90 let. Jubilantom so tako v znak pozornosti podelili simbolno darilo in v spomin naredili skupno fotografijo. Kljub temu, da je druženje potekalo v ožjem krogu, je bil namen dosežen. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

PGD Ponikva: Poskrbeli, da je dom zasijal v svežih barvah

Jure Godler

Zavihali rokave in obnovili videz gasilskega doma

Tjaša Ferlež

PGD Ponikva: S Ponikve peš na Kebelj

Tjaša Ferlež

Strela zanetila požar na stanovanjski hiši

Tjaša Ferlež

Z donacijo državne sekretarke do novega dezinfektorja

Tjaša Ferlež

Gasilci PGD Ponikva četrti v na državnem tekmovanju

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več