8.7 C
Šentjur pri Celju
01/10/2020
sentjur.net

Matica našli!

maticŠtore, 8. 4. 2016 – Danes v popoldanskih urah, so bili policisti PU Celje obveščeni, da je od približno 5. ure zjutraj, pogrešan 21-letni Matic Verdinek, doma iz območja Štor, trenuno biva v Kalah, na območju Žalca. Pogrešani je bil nazadnje viden na območju Lisc v Celju,  kjer je bil s prijatelji. Od tam je peš odšel v smeri  celjskega mestnega parka. Pogrešani je  visok 189 cm, vitke postave in ima kratke rjave lase. Ko so ga nazadnje videli, je  bil oblečen v kratke črne športne hlače, črn športni pulover in majico modre barve z napisom Hummel.

———————–

Policisti so včeraj, v soboto zjutraj, našli pogrešanega 21-letnega Matica Verdineka. Iskanje je ves čas intenzivno potekalo. Več policistov ga je danes na podlagi pridobljenih podatkov iskalo na območju Svetine.  V iskanju so se celjskim policistom pridružili tudi vodniki službenih psov ter sorodniki pogrešanega in domačini. Nekaj po 14. uri so policisti pogrešenega našli na hribu Plahuta, na območju Svetine. Matic Verdinek je vidno utrujen in obnemogel. Policisti bodo potem, ko ga bo pregledal zdravnik, z njim opravili razgovor. (PU Celje)

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več