8.7 C
Šentjur pri Celju
11/04/2021
sentjur.net

Superlativi za edino predstavnico odličnjakov

Dobje, 21. junij 2018 – OŠ Dobje se tokrat ravno zaradi majhne generacije učencev – bilo jih je komaj pet – ni morala ravno pohvaliti s številnimi odličnjaki. Vendar je tudi izmed peterice ena učenka vendarle izstopala – Maruša Tovornik. To učenko sta na sprejem k županu Občine Dobje Francu Leskovšku pospremili ravnateljica šole Suzana Plemenitaš in razredničarka Miroslava Minić. Ta je odličnjakinjo pozdravil in ji čestital za dosežen učni uspeh. “V občini smo veseli in ponosni na učne uspehe naših otrok,” je dejal župan ter ji zaželel na njeni nadaljnji poti izobraževanja veliko uspehov. Zaželel ji je, da bo poklic, ki si ga bo izbrala, v življenju tudi z veseljem opravljala, ter ji položil na srce, da pričakuje njeno aktivnost tudi v kraju.

Ravnateljica Suzana Plemenitaš je poudarila, da je letošnja generacija najmanjša generacija, odkar je šola “v dolini”, vendar je “Maruša presegala vsa pričakovanja, kar potrjujejo tri zlata priznanja iz vesele šole, ogromno srebrnih priznanj, na učnem področju pa prejemala le odlične ocene.” Razredničarka Menićeva pa je ravnateljico dopolnila, da je bila Maruša Tovornik kar tri leta najboljša v Sloveniji v Veseli šoli. Župan Leskovšek je odličnjakinji podaril skromno darilo in vse povabil še na malico. (Jure Godler)

Sorodne novice

Elaborat presoje varnosti cest v Dobju kot vstopnica za izboljšave

Natalija Plemenitaš Fuchs

Lokalni ponudniki hrane so v ponudbi se združili še v Dobju

Jure Godler

V zahvalo zdravstvenim delavcem je pesnica napisala pesem

Tjaša Ferlež

Dvanajsti Guzejev pohod po dobjanskih gričih

Majda Rezec

Šolske poti v Dobju pripravljene na šolarje

Jure Godler

Praznik Občine Dobje za zaprtimi vrati

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več