17.4 C
Šentjur
18/09/2019
sentjur.net

Svoje znanje pokazali tudi v Radečah

Radeče, 15. 6. 2019 – V soboto je na radeškem stadionu v dopoldanskem času potekalo pokalno regijsko tekmovanje gasilske mladine in tekmovanje gasilskega podmladka radeške gasilske zveze, v popoldanskem pa so vsakoleten tekmovalni prikaz vaje izvedli še člani in članice ter starejši gasilci iz Gasilske zveze Radeče. Za gasilsko zvezo Radeče je tako sobotni junijski dan predstavljal pošten organizacijski zalogaj, k uspešni izvedbi pa so pripomogli člani vseh štirih prostovoljnih društev zveze.

Sodelovala tudi naša društva

Tekmovanja so se v Radečah udeležile tudi ekipe iz Gasilske zveze Šentjur, in sicer pionirji in mladinci PGD Loka pri Žusmu, pionirke, mladinke in mladinci iz PGD Dobje, Pionirji PGD Ponikva, pionirji in mladinci PGD Dramlje, mladinci in pionirji PGD Lokarje in mladinci PGD Slivnica. Pionirji so se med sabo pomerili v vaji z vedrovko in štafeto, medtem ko so se mladinci in mladinke v svoji konkurenci med seboj pomerili v vaji z ovirami in štafeti. Vse ekipe so se na tekmovanju dobro odrezale in zopet pokazale dobro pripravljenost in več kot odlično znanje.

(Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

V Dobje prehodni pokal v trajno last

Milenka Blažević

Srečanje slovensko-hrvaške mladine

Tjaša Ferlež

Po 50 letih zopet državne prvakinje v GZ Šentjur

Jure Godler

Naslov državnih prvakinj v Dobje!

Jure Godler

Veselica in tekmovanje: Za gasilce dež ni ovira

Jure Godler

Bučn’ce privabile številne razstavljavce

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več