0.1 C
Šentjur pri Celju
06/12/2023
sentjur.net

Tonček se ženi v Dobrini

Dobrina, 22. 10. 2023 – V Dobrini so v nedeljo v goste povabili upokojensko društvo iz sosednje občine Podčetrtek. Društvo izviri Dobrina si izjemno prizadeva za aktivno in pestro dogajanje znotraj samega kraja, zato so za popestritev nedeljskega popoldneva organizirali veseloigro Tonček se ženi.

Polna dvorana obiskovalcev si je v smehu ogledala igro, ki so jo pripravili gostje. Kot je povedala predsednica društva Danica Recko, društvi med seboj dobro sodelujeta, še zlasti se lepo dopolnjujeta na kulturnem področju. Veseloigra z naslovom Tonček se ženi, katere avtorji besedila so Tomaž Lapajne, Vid Sodnik in Miša Mahnič tako razveseljuje ljudi vse od blizu in daleč. Na oder je tako stopilo sedemnajst članov, ki s petjem, plesom, dramskim igranjem in glasbo razveseljujejo občinstvo. Med igralsko zasedbo pa je bilo moč opaziti tudi Šentjurčana Radka Pušnika.

S svojimi predstavami so člani DU Podčetrtek večkratni gostje znotraj naših krajev, obisk in kulturno popestritev pa bodo kmalu vrnili tudi Dobrinčani, saj se še v letošnjem letu obeta kulturni večer, katerega gostje bodo člani in članice društva Izviri Dobrina. (Tjaša Ferlež, Foto: Franci Hrovatič)

Sorodne novice

Požar uničil novogradnjo v Dobrini

Tjaša Ferlež

Gasilski dom dobil nova okna in vhodna vrata

Tjaša Ferlež

Prikazali pravilno obrazovanje sadnega drevja

Jure Godler

Zborovali v društvu Izviri Dobrina

Jure Godler

Zlata poroka: Zjutraj v hlevu, popoldne slavljenca zlate poroke

Jure Godler

Širok opus Daniela Artička dobil svoj prostor

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več