17.2 C
Šentjur pri Celju
24/05/2024
sentjur.net

Tudi Planinčan v Exatlonu

Planina pri Sevnci, 8. 9. 2022 – 27-letni Tim Nuč s Planine pri Sevnici je profesionalni akrobat in član akrobatskega dueta Flipping Art. Z akrobatskim partnerjem Luko sta navdušila v hrvaških Supertalentih, kjer sta dosegla najboljšo uvrstitev tujcev v finalu tega šova. Skupaj sta nastopila tudi med finalom Evropskega prvenstva v rokometu leta 2020. Letos pa se je Tim podal v boj v eno iz med najzahtevnejših športnih preizkušenj v Exatlon 2022.

Tim je že kot otrok rad premagoval poligone, ki mu jih je ponudila narava. Leta treningov in dih jemajoči podvigi so mu dali širok gibalni spekter in ekonomičnost gibanja in to je to, kar po njegovem mnenju potrebuje zmagovalec Exatlona. Šentjurčana lahko v njegovih bojih spremljamo preko malih ekranov, kjer se v Dominikanski republiki vsakodnevno bori za točke rdeče ekipe in nenazadnje tudi zmago. (Tjaša Ferlež: Foto:PlanetTV)

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več