7.9 C
Šentjur pri Celju
24/02/2024
sentjur.net

Uvod v praznični december na Osnovni šoli Dobje

Dobje, 30.11. 2023 – Četrtkovo popoldne je bilo na Osnovni šoli Dobje praznično in čarobno. Učenci in učitelji, naši starši, sorodniki in prijatelji smo se zbrali v telovadnici, kjer je najprej potekala prireditev, kasneje pa smo učenci ponujali izdelke, ki smo jih izdelovali cel pretekli teden. Posladkali smo se lahko s carskim pražencem in se pogreli s čajem. Prižgali smo lučke in iskali nov dom za rabljena oblačila v okviru projekta Dobjanska zelena nit, s katerim želimo narediti nekaj za ohranjanje našega planeta.

Na prireditvi nas je najprej nagovorila gospa ravnateljica Suzana Plemenitaš, nato pa so sledile točke, ki so jih pripravili otroci iz vrtca, otroški in mladinski pevski zbor ter pevski zbor zaposlenih. Sodelovali so tudi učitelji, ki smo jih gostili v okviru projekta KA122 Tehnologija, dobro počutje in narava z roko v roki, programa Erasmus+. Ob koncu so družno v petih jezikih (v slovenščini, angleščini, poljščini, španščini in hrvaščini) zapeli pesem Feliz Navidad. Naš večer se je zaključil v res prijetnem druženju in komaj čakamo na naslednje srečanje. (Pripravile učenke OŠ Dobje: Jasmina, Lucija in Anika)

Sorodne novice

 Na OŠ Dobje z novim šolskim letom zakorakali v mednarodne vode 

Jure Godler

Učenje izven zidov vrtcev in šol – Erasmus partnerstvo

Jure Godler

Praznik Občine Dobje in okrogla obletnica šole

Jure Godler

Prijateljstvo brez meja – Erasmus + projekt Discover and Create

Jure Godler

Ura angleščine povezala učence 13 osnovnih šol iz 12 držav

Jure Godler

Prejeli smo: Sožitje za varnost v cestnem prometu v Dobju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več