18.2 C
Šentjur pri Celju
25/05/2024
sentjur.net

V boj tudi Diaci

Šentjur, 8. 9. 2014 – V Galeriji okusov Hotela Žonta je ob bližajočih se županskih volitvah svojega kandidata predstavilo tudi Gibanje za občino Šentjur. Kot je bilo že pred tem znano, se bo v njihovem imenu za stolček ponovno potegoval trenutno aktualni župan mag. Marko Diaci. Na predstavitvi sta poleg župana svoje mnenje povedala še Robert Polnar, aktualni podžupan, in predlagatelj liste Miran Koren. Ob tem so poudarili, da je župan vse, kar je obljubil volivcem in volivkam, tudi izpolnil. V to se lahko prepriča vsak, če se le sprehodi po krajih in zaselkih v občini Šentjur. Veseli ga tudi dejstvo, da so uspešno delo v tem mandatu prepoznali tudi v vodstvih občinskih odborov NSi, SLS, DeSUS in SD ter se odločili, da ga na volitvah podprejo.

Župan je na kratko predstavil projekte, ki so jih v iztekajočem mandatu realizirali, hkrati pa je poudaril, da ne daje obljub, ki jih ni mogoče izpolniti. “Dokazali smo, da si znamo zastavljati realne strateške cilje in hkrati obvladujemo metode ter načine, kako jih doseči.” Poleg že izvedenih so pripravljeni še številni infrastrukturni projekti, s katerimi se čaka na objavo ustreznih razpisov.

Ob koncu je predstavil še kandidate po volilnih enotah in dodal: “Dosedanji ekipi so se pridružili še nekateri novi obrazi, za vse pa sem prepričan, da delijo našo skupno vizijo o razvoju in napredku občine Šentjur ter premorejo izvirne ideje in energijo za njeno skupno uresničitev.”

Močna ekipa kandidatov, ki deluje pod geslom “Znamo, zmoremo!” se zaveda, da mora Občina Šentjur tudi v prihodnje ostati lokalna skupnost po meri človeka. Več informacij o programu in kandidatih na listi si lahko preberete na spletni strani Gibanja za Občino Šentjur. (Z. B.)

Sorodne novice

Župan sprejel šentjurske zlate maturante

Jure Godler

Zdenka Jan je nova predsednica ZDUS

Milenka Blažević

Barbara Gradič Oset na čelu kulturnikov

Jure Godler

Menjava na poveljniškem stolčku gasilske zveze

Tjaša Ferlež

Po tradiciji letno delovno srečanje s škofom in z duhovniki

Jure Godler

Prva seja občinskega sveta v novem mandatu

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več