10.9 C
Šentjur
19/09/2019
sentjur.net

V hudi prometni nesreči umrla sovoznica

Pletovarje, 31. 8. 2019 – Danes, nekaj čez 2. uro zjutraj, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti med Tepanjem in Dramljami, v smeri proti Ljubljani. 52-letni romunski voznik osebnega vozila je kmalu zatem, ko je pripeljal iz predora Pletovarje, zapeljal v desno in trčil v kovinsko drsno ograjo, nato je vozilo odbilo v levo, kjer je trčilo v betonsko varovalno ograjo. V vozilo, ki je po trčenju obstalo na sredini prometnih pasov, je trčila 49-letna romunska voznica osebnega vozila.

V prometni nesreči je umrla 31-letna sopotnica v osebnem vozilu 52-letnega voznika, ki se je v trčenju izredno hudo poškodoval. Ostali trije sopotniki, stari 23, 36 in 50 let, so po prvih podatkih lažje poškodovani. V trčenju so se lažje poškodovali tudi 49-letna voznica osebnega vozila ter njeni trije sopotniki, stari 51, 13 in 4 leta.  Na cestah Policijske uprave Celje je letos umrlo 17 ljudi. Lani v enakem obdobju 5. Vse udeležence cestnega prometa opozarjamo na strpno, previdno in odgovorno vožnjo ter spoštovanje cestnoprometnih predpisov.

Sorodne novice

V Škarnicah z avtomobilom na streho

Jure Godler

18-letna voznica v tovornjak

Jure Godler

Po 17 dneh v bolnišnici umrl

Jure Godler

Motorist se je hudo poškodoval

Jure Godler

Prometna med Stopčami in Šentjurjem

Jure Godler

Zopet pokalo na zloglasnem križišču

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več