17/01/2020
sentjur.net

V hudi prometni nesreči umrla sovoznica

Pletovarje, 31. 8. 2019 – Danes, nekaj čez 2. uro zjutraj, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti med Tepanjem in Dramljami, v smeri proti Ljubljani. 52-letni romunski voznik osebnega vozila je kmalu zatem, ko je pripeljal iz predora Pletovarje, zapeljal v desno in trčil v kovinsko drsno ograjo, nato je vozilo odbilo v levo, kjer je trčilo v betonsko varovalno ograjo. V vozilo, ki je po trčenju obstalo na sredini prometnih pasov, je trčila 49-letna romunska voznica osebnega vozila.

V prometni nesreči je umrla 31-letna sopotnica v osebnem vozilu 52-letnega voznika, ki se je v trčenju izredno hudo poškodoval. Ostali trije sopotniki, stari 23, 36 in 50 let, so po prvih podatkih lažje poškodovani. V trčenju so se lažje poškodovali tudi 49-letna voznica osebnega vozila ter njeni trije sopotniki, stari 51, 13 in 4 leta.  Na cestah Policijske uprave Celje je letos umrlo 17 ljudi. Lani v enakem obdobju 5. Vse udeležence cestnega prometa opozarjamo na strpno, previdno in odgovorno vožnjo ter spoštovanje cestnoprometnih predpisov.

Sorodne novice

S tovornjakom preiskušal višino podvoza

Jure Godler

V prometni nesreči pri Kostrivnici dva mrtva

Jure Godler

V Prožinski vasi trčila osebno in tovorno vozilo

Jure Godler

Huda prometna nesreča na Jezercah. 46-letna voznica je umrla.

Jure Godler

Zaradi neprilagojene hitrosti zletela s ceste

Jure Godler

Na šentjurski črni točki ponovno treskalo

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več