-2.2 C
Šentjur pri Celju
19/01/2021
sentjur.net

V Mladiki se ozirajo na lansko – baby boom leto

Dramlje, 21. 12. 2020 –  Tudi člani ansambla Mladika se ob koncu leta ozirajo na leto, ki je bilo v marsičem posebno. Številni nastopi so odpadli ali se prestavili na naslednje leto, vseeno pa so nekaj porok le opravili po različnih krajih Slovenije. “Kljub vsemu pa bo letošnje leto ostalo v prav posebnem spominu naši Maruši, saj je v začetku leta dobila najlepši naziv – mama,” je povedal Franci Štrajhar iz ansambla Mladika. S tem namenom so predstavili skladbo, ob kateri je večkrat zaspal njen prvorojenec Oskar. Skladba je bila sicer premierno predstavljena na 20. festivalu Slovenska polka in valček, najdete pa jo tudi na Mladikini zgoščenki z naslovom “Pot življenja”.

Nova vloga v življenju

“Ko sem izvedela, da bom postala mamica, so me preplavila čustva veselja in radosti. Zelo sem se veselila nove vloge v življenju! Tekom nosečnosti sem ostala dejavna na vseh področjih, prav tako se nisem ustrašila nobenega izziva – s fanti sem nastopala praktično do konca, zadnji dan pred porodom pa sem prehodila še nekaj kilometrov,” je dodala Maruša Kozman, pevka ansambla. “Skladba Tvoje sanje je že med ustvarjanjem v meni vzbujala pozitivne občutke, sedaj, ko jo zapojem ali zavrtim mojemu Oskarju, pa ima še poseben čar. Moj porodniški dopust se izteka prav na današnji dan, ko se vračam v skupino otrok kot vzgojiteljica,” je še dodala.

Prav tako je pred kratkim postal očka tudi David Bevc, ki zelo uživa v novem poslanstvu. Lahko bi rekli, da se je pri Mladiki v letu 2020 zgodil pravi “baby boom”. V Mladiki upajo, da boste tudi vi začutili ljubezen in sporočilo njihove skladbe. Glasbo in aranžma za skladbo z naslovom Tvoje sanje je naredil Gregor Kolar, besedilo pa je prispevala Darinka Hribar (Kovač).

Sorodne novice

Ansambel Mladika izdal novo skladbo

Jure Godler

Ansambel Mladika: Predstavlja novo skladbo – Pot življenja

Jure Godler

Mladika predstavila Punčko za igrice

Jure Godler

Ansambel Mladika z novim videospotom

Jure Godler

Ukradeni zaklad jim je prinesel zmago

Jure Godler

Ansambel Mladika ob izidu prve zgoščenke

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več