23.5 C
Šentjur pri Celju
02/08/2021
sentjur.net

V prometni nesreči pri Kostrivnici dva mrtva

Kostrivnica, 6. 12. 2019 – Sinoči, nekaj čez 22. uro, so bili policisti PP Šentjur obveščeni, da se je v Kostrivnici, na območju Policijske postaje Šentjur, zgodila huda prometna nesreča. V prometni nesreči sta dve osebi umrli, ena pa se je hudo poškodovala. Prometno nesrečo je povzročil 32-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil po regionalni cesti iz smeri Planine proti Šentjurju. 32-letnik je v dolgem, levem, nepreglednem ovinku izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Po nasprotnem pasu je takrat pravilno pripeljal 33-letni voznik osebnega vozila. Vozili sta trčili. 32-letni voznik in njegov 26-letni sopotnik sta na kraju nesreče umrla. 33-letni voznik se je v trčenju hudo poškodoval. Vsi trije udeleženi so z območja Policijske postaje Šentjur.
Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo 25 ljudi, lani v enakem obdobju 12, v celem lanskem letu 13. (Milena Trbulin, PU Celje, foto: FB Promet za Štajersko S.P.)

Sorodne novice

Voznica začetnica povzročila težko prometno nesrečo

Jure Godler

V prometni nesreči na avtocesti umrl voznik kombiniranega vozila

Jure Godler

Komentiramo: Prometna nesreča in fotografija za 60 evrov

Jure Godler

Pod vplivom akohola zapeljal v nasprotno smerno križišče

Jure Godler

Pijan povzročil prometno nesrečo v času policijske ure

Jure Godler

S tovornjakom preizkušal višino podvoza

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več