23.5 C
Šentjur pri Celju
02/08/2021
sentjur.net

V Prožinski vasi trčila osebno in tovorno vozilo

Prožinska vas, 2. 12. 2019 – Ob 11.17 sta na regionalni cesti Celje–Šentjur v naselju Prožinska vas čelno trčila tovorno in osebno vozilo. 32-letni voznik tovornega vozila je vozil iz smeri Štor proti Šentjurju. Na območju Prožinske vasi, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, svojega vozila ni uspel ustaviti za stoječo kolono vozil in je zavil levo na nasprotno smerno vozišče. V tistem trenutku se je iz smeri Šentjurja pravilno pripeljal 71-letni voznik osebnega avtomobila. Vozili sta trčili, v trčenju se je 71-letni voznik osebnega vozila hudo poškodoval, voznik tovornega pa lažje.

Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja in s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo iz vozila. Prav tako so nudili pomoč reševalcem in policiji. Reševalci RP Celje so eno poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Več informacij sledi. (Spin, foto: Blaž Kleine)

Sorodne novice

Voznica začetnica povzročila težko prometno nesrečo

Jure Godler

V prometni nesreči na avtocesti umrl voznik kombiniranega vozila

Jure Godler

Komentiramo: Prometna nesreča in fotografija za 60 evrov

Jure Godler

Pod vplivom akohola zapeljal v nasprotno smerno križišče

Jure Godler

Pijan povzročil prometno nesrečo v času policijske ure

Jure Godler

S tovornjakom preizkušal višino podvoza

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več