5.2 C
Šentjur pri Celju
28/01/2022
sentjur.net

Velneški mojster prevzel vodenje ŠKMŠ

Šentjur, 28. 11. 2014 – Študentski klub mladih Šentjur je na volilnem občnem zboru, v svojem mladinskem prostoru P2, zaključil mandat 2013/2014, ki ga je vodila Ajda Kolar. V poročilih društvenih organov so se aktivisti kluba pohvalili z dosežki, od katerih še vedno prednjačita tradicionalni množični prireditvi – Športne igre in Šentrock. Večina od približno dvajsetih prisotnih je potožila, kako je težko motivirati mlade in kako je bilo nekoč to bistveno lažje, vsi po vrsti so ugotavljali, da se mora klub bolj odpreti navzven, čeprav konkretnih predlogov, kako to storiti, ni bilo slišati. Predstavili so tudi novo grafično podobo društva, ki jo je pripravil študent arhitekture Jaka Rečnik s Ponikve.

Na volitvah so študentje na zaprti listi izvolili novo vodstvo. Novi predsednik ŠKMŠ je postal Andraž Bebar, bodoči velneški mojster iz Hruševca. Ostali člani upravnega odbora pa so Ajda Kolar, Alenka Lorger, Miha Rožej, Jure Bedek, Blaž Jug, Sašo Mulej, Jernej Gajšek in Ines Ljubej. V nadzorno komisijo so bili izvoljeni Lucija Gajšek, Nejc Kresnik in Blaž Tisel, v disciplinsko pa Zala Koleša, Rok Jesenek in Peter Sorčan. Potrdili so tudi častno članstvo Primožu Pečarju, medtem ko je po funkciji častna članica postala tudi bivša predsednica Kolarjeva. O tem, kako voditi to veliko mladinsko organizacijo, se bodo seznanili na delovnem vikendu. (Jure Godler)

Sorodne novice

PGD Dolga Gora: Bogatejši za nove gasilce pripravnike

Jure Godler

Koncertirali v copatih

ViP

PGD Kalobje: Uspelo jim je prenoviti strop društvene dvorane

Tjaša Ferlež

PGD Lokarje: Zakorakali v 121. leto delovanja

Tjaša Ferlež

Ko zazvoni klic na pomoč, ne razmišljaš o virusu

Tjaša Ferlež

ŠKMŠ: Če kdaj, je zdaj čas, da si pomagamo

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več