19.6 C
Šentjur pri Celju
20/07/2024
sentjur.net

Vodenje Policijske postaje Šentjur prevzema Bojan Šipek

Šentjur, 10. 7. 2024 – Z jutrišnjem dnem vodenje Policijske postaje Šentjur, po pooblastilu načelnika policijske postaje, prevzema Bojan Šipek, ki je svojo policijsko pot kot policist začel na Policijski postaji Laško, kjer je vrsto let opravljal tudi dela vodje policijskega okoliša. Zadnjih osem let je kot pomočnik načelnika delal na Policijski postaji Šentjur. Dosedanji dolgoletni načelnik Policijske postaje Šentjur Ludvik Petrič, za katerim je dolga in uspešna policijska pot, se bo s 25. julijem 2024 upokojil. Danes je imel zadnji delovni dan. V tem mesecu je dopolnil tudi 40 let policijske kariere. Ludvik Petrič je kot policist pripravnik službeno pot začel na Policijski postaji Celje, jo nadaljeval v Šentjurju, kot pomočnik komandirja in komandir, tri leta je kot inšpektor za posebne naloge delal v takratnem Uradu načelnika, zadnjih 25 let pa je uspešno vodil Policijsko postajo Šentjur. (Milena Trbulin, PU Celje)

Primopredajo sta opravila v prisotnosti Marka Rožeja, vodje Sektorja Uniformirane policije Policijske uprave Celje, ki nadomešča direktorja policijske uprave. Ob tej priložnosti se je Marko Rožej dolgoletnemu načelniku  Ludviku Petriču zahvalil za predanost policijskemu delu in za vse uspehe, Bojanu Šipku pa zaželel vse dobro na novi poti.

Sorodne novice

Dobjanska akcija “Alkohol ne sodi za volan”

Jure Godler

Gasilski zvezi Šentjur bronasti znak za sodelovanje

Jure Godler

Na martinovo delili alkotesterje

Natalija Plemenitaš Fuchs

Spomnili so se padlih za domovino

Jure Godler

Policijska kronika od 4. 8. do 10. 8. 2015

Zoran Borovšak

Policijska kronika od 21. 4. 2015 do 27. 4. 2015

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več