15 C
Šentjur pri Celju
25/09/2021
sentjur.net

Voznica začetnica povzročila težko prometno nesrečo

Šentjur, 1. 6. 2021 – Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so šentjurski policisti obravnavali včeraj okoli 14. ure izven naselja Šentjur. V prometni nesreči so bila udeležena štiri osebna vozila. Povzročila jo je 21-letna voznica začetnica, ki je vozila iz smeri Šentjurja proti Grobelnem. Izven naselja Šentjur je zapeljala čez ločilno črto in trčila v vozilo 72-letne voznice, ki je pripeljala nasproti. Vozilo 72-letne voznice je močno odbilo v vozilo 47-letnega voznika, ki je pripeljal iz smeri Šentjurja proti Grobelnem in ga je po trčenju odbilo z vozišča na njivo.

Vozilo 21-letne povzročiteljice prometne nesreče je nato trčilo še v vozilo 27-letnega voznika, ki je pravilno pripeljal iz smeri Grobelnega proti Šentjurju. Njegovo vozilo je po trčenju odbilo na njivo. V prometni nesreči se je 27-letni voznik hudo poškodoval, 21-letna voznica, 72-letna voznica in njena 85-letna sopotnica pa lažje. Podatkov o morebitnih poškodbah 47-letnega voznika še nimamo. (Milena Trbulin, PU Celje)

Sorodne novice

V prometni nesreči na avtocesti umrl voznik kombiniranega vozila

Jure Godler

Komentiramo: Prometna nesreča in fotografija za 60 evrov

Jure Godler

Pod vplivom akohola zapeljal v nasprotno smerno križišče

Jure Godler

Pijan povzročil prometno nesrečo v času policijske ure

Jure Godler

S tovornjakom preizkušal višino podvoza

Jure Godler

V prometni nesreči pri Kostrivnici dva mrtva

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več