25.2 C
Šentjur pri Celju
12/08/2020
sentjur.net

Vrtec Šentjur pričenja z vpisom in vabi na dneve odprtih vrat

vrtecIz Vrtca Šentjur vabijo k vpisu predšolskih otrok za šolsko leto 2016/17 v vse svoje enote; Hruševec, Šentjur, Pešnica, Blagovna, Dramlje, Ponikva, Slivnica, Loka, Prevorje, Planina in Kalobje.

Malčke je v vse navedene enote mogoče vpisati v dnevni program od 6 do 9 ur, v enoti Šentjur pa sta na voljo tudi poldnevni program (med 8. in 12. uro), ki je namenjen otrokom med 3. in 6. letom, ter dnevni popoldanski program, ki ga izvajajo med 11. in 20. uro. Vpis bo med 1. in 15. marcem 2016, vsak delovnik med 7. in 10. uro, ter v sredo med 8. in 17. uro, na upravi Vrtca Šentjur (Hruševec, Gajstova pot 2a).  Sicer pa lahko starši svoje novince vpišete tudi v enotah vaših krajevnih skupnosti na dnevih odprtih vrat. Dnevi odprtih vrat se pričenjajo v ponedeljek, 7. marca. Ob 16. uri bo vrata odprla vrtčevska enota v Dramljah, ob 17. uri pa na Blagovni.  8. marca ob 16. uri boste lahko starši in malčki pobliže spoznali utrip enote na Prevorju. 9. marca ob 17. uri sledijo dnevi odprtih vrat na Planini, v Šentjurju in Pešnici. V četrtek, 10. marca, bodo vrata odprli še na Kalobju in Prevorju (ob 16. uri), ter v Hruševcu, Slivnici in na Ponikvi (ob 17. uri).

Še nekaj pomembnih informacij za starše, ki boste vpisovali otroke, so sporočili iz Vrtca Šentjur.  Akontacija znaša 50 € in vam bo obračunana v ceni programa za mesec september 2016. Glede na upoštevanje Pravilnika o postopku in kriterijih za vpis otrok v Javni zavod Vrtec Šentjur pa vam priporočajo, da na vpis prinesete:

  • EMŠO  otroka in staršev,
  • potrdilo delodajalca o zaposlitvi obeh staršev oz. enega starša, če gre za enoroditeljsko družino,
  • potrdilo, da je bil otrok v preteklem šol. letu izpisan zaradi bolezni oz. porodniškega dopusta starša,
  • dokazilo o enoroditeljski družini, razvidno iz sklepa sodišča o zaupanju otroka v varstvo, vzgojo in oskrbo,
  • listine, ki izkazujejo, da vpisujete otroka s posebnimi potrebami,
  • mnenje Centra za socialno delo o ogroženosti družine.

Sorodne novice

Ko praznujeta vrtec in šola

Jure Godler

Vrtec praznuje. Kaj praznuje? Rojstni dan!

Jure Godler

Vpisi v enote vrtca že potekajo

Jure Godler

V času Tedna ljubiteljske kulture pestro tudi v šentjurski občini

Nastija Močnik

Poslikali Mestni trg

Jure Godler

Ponovno zagorelo – tokrat v vrtcu, enoti Hruševec

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več