10.7 C
Šentjur pri Celju
19/05/2024
sentjur.net

Zabavno presenečenje ob koncu leta

DSC02046_web

 

 

 

 

 

 

Univerza za tretje življenjsko obdobje Ljudske univerze Šentjur je v današnjem programu  pripravila zadnje druženje v  letošnjem letu, ki je bilo zabavno zastavljeno. Za uvod so obiskovalci prisluhnili čudovitim zvokom citer Jasmine Levičar, doma in v tujini znane in priznane citrarke.  Nežne domače pesmi, uglašene na praznični čas, so jih spodbudile, da so zraven tudi zapeli. Kulturnemu delu druženja je sledilo prijetno presenečenje. Nastopil je Božiček in prinesel vrečo z darili, poskrbel pa je tudi za obilo dobre volje.

Ob pogostitvi so nato še malo pokramljali in si zaželeli lepe praznike in vse dobro v novem letu. Vsem udeležencem UTŽO želi vse dobro tudi Kolektiv Ljudske univerze Šentjur in jih prisrčno vabi k naslednjim srečanjem že v januarju, ko bo na sporedu zvočna terapija z gongom, joga smeha, predavanje o zeliščih in izdelavi naravnih zeliščnih krem in ogled knjižnice. (Alja Polenek)

Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več