31 C
Šentjur pri Celju
17/07/2024
sentjur.net

Zaživela prevorska Liga malega nogometa

Prevorje, 8. 7. 2023 – Zaživela je Liga malega nogometa v organizaciji Športnega društva Prevorje in Športnega društva Simpl Žegar, ki je povezala mlade in malo manj mlade ljubitelje nogometa in športa. Prvotno je bila ideja, da zopet zaživi igrišče na Prevorju in da povežejo mlade v rekreaciji in druženju. Zavedali so se, da brez zgleda odraslih na igriščih ne bo otrok in mladine.

Tako so sestavili mešane starostne skupine iz vasi Straška Gorca, Krivica, Lopaca in Žegar ter zraven povadili mlade nogometaše iz Loke in Zagorja. Vikendi v juniju in juliju so bili tako polni navijačev na tribuni kot tudi navdušenih mladih igralcev na igrišču, od najmanjšega 7 let pa vse do 45 let. 

Vse ekipe so se med seboj pomerile v petih kolih in v zadnjem, v nedeljo, 9. 7. 2023, so zmagali Žegrčani, drugi je bila ekipa Straške Gorce, tretji pa člani ekipe Zagorje. Boštjan Planko, predsednik Športnega društva Prevorje, je podelil pokale zmagovalcem ter izrazil presenečenje in zahvalo nad odzivom krajanov in okolice, z velikim obiskom in sodelovanjem. S tem pa liga ni zaključena, nadaljuje se v septembru.

Dodatne fotografije dogodka najdete na tej povezavi.

Sorodne novice

Zgradili bodo 11 kilometrov vodovoda

Jure Godler

Vseslovensko petje s srci na Prevorju

Jure Godler

Se na Prevorju obeta večnamensko igrišče z umetno travo?

Jure Godler

Čarobnost praznikov na Aninem večeru

Jure Godler

Pogled na vesolje s Prevorja

Jure Godler

Umetna inteligenca burila domišljijo tudi tabornikom na Prevorju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več