19.6 C
Šentjur pri Celju
22/09/2023
sentjur.net

Zmaga na jesenskem turnirju balinarjem Gorice pri Slivnici

Grobelno, 12. 10. 2019 – Zelo mlado Balinarsko društvo (BD) Grobelno, ustanovljeno pred tremi leti, je pred bližajočo se zimo organiziralo jesenski turnir. Sodelovale so ekipe Celje, Štore, Šentjur, Gorica pri Slivnici, Šmarje pri Jelšah, BAR Bolšec Sv. Ana, Lenart, Veterani Rogaška, Rogaška in tri domače ekipe.

Udeležence je pozdravil mag. Marko Diaci, župan občine Šentjur, in jim zaželel jim veliko balinarske sreče, predvsem pa prijetnega in prijateljskega druženja. Organizatorju je čestital za organizacijo turnirja. Tekmovanje so si ogledali tudi Matija Čakš, župan Občine Šmarje pri Jelšah, Nika Petelin, predsednica KS Šentvid pri Grobelnem, in Roman Hriberšek, predsednik KS Grobelno.

Andrej Horvat, predsednik BD Grobelno je pozdravil balinarske prijatelje, jim zaželel prijetno druženje in pojasnil potek tekmovanja. Tekmovali so na dveh igriščih – v Gorici pri Slivnici in na Grobelnem. Po zelo nepredvidljivem in na trenutke napetem tekmovanju so za tretje in četrto mesto igrale ekipe Štore in Rogaška, za prvo in drugo pa Gorica pri Slivnici in Veterani Rogaška.

Zmaga v Gorico pri Slivnici

Zmagala je ekipa iz Gorice pri Slivnici pred Veterani Rogaška: Tretje mesto je zasedla ekipa iz Štor pred ekipo Rogaška. Pokale in medalje je podelil Roman Hriberšek, predsednik KS Grobelno. Tekmovali so tudi v disciplini bližanje v krog. Naj bližači so bili: Miro Kocbek Bar Bolšec Sv. Ana, Andreja Horvat Grobelno in Tilen Peserl Lenart.

»Smo zelo mlado in še ne izkušeno društvo, a volje in želje po balinanju nam ne manjka. Sodelujemo na turnirjih, igramo v MBL Kozjansko in Zimski balinarski ligi. Današnji turnir je potekal brez napake, tekmovalci so bili zelo zadovoljni, kar nam daje še večjo voljo in moč pri nadaljnjih tekmovanjih. Zahvalil bi se vsem sponzorjem, ki nam pomagajo, posebna hvala KS Grobelno in KS Šentvid pri Grobelnem,« je povedal Horvat. (Milenka Blažević, foto: Arhiv BK Grobelno, Miro Kocbek, Milenka Blažević)

Sorodne novice

Grobelčani drugi na mednarodnem turnirju na Otoku

Milenka Blažević

Grobelčani v družbi najboljših

Milenka Blažević

Grobelčani prvi na turnirju v Rogaški Slatini  

Milenka Blažević

Balinarski turnir na Grobelnem odlično uspel

Milenka Blažević

Grobelčani osvojili odlično drugo mesto

Jure Godler

Memorialni turnir v balinanju v spomin prijatelju  

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več