19.6 C
Šentjur pri Celju
20/07/2024
sentjur.net

Župan gostil dobjanski odličnjakinji

Dobje, 17. 6. 2024 – V ponedeljek je župan Občine Dobje Franc Leskovšek v kulturnem domu v Dobju gostil odličnjakinji, ki sta Osnovno šolo Dobje končali z izjemnimi učnimi dosežki. Šolsko leto že počasi zapira svoja vrata in ponuja priložnosti za brezskrbne počitniške dni, ki jih učenci zasluženo pričakujejo. Posebej ganljivo konec šole doživljajo učenci v zaključnih razredih osnovnih šol, ki letos končujejo pomembno poglavje svojega življenja in se podajajo v novo in še malce nepoznano prihodnost. S trdim delom, resnostjo in mladostniško razigranostjo bodo poskušali najti pravo smer, ki jih bo vodila po poti njihovega življenja.

Župan Občine Dobje vsako leto pripravi sprejem za najboljše učence, ki zaključujejo osnovno šolo v Dobju. Tudi letos je v svojo sredino povabil Manco Kovačič in Klaro Jeran, odličnjakinji, ki se iz osnovnošolskih klopi poslavljata. Podelil jima je priznanja in manjšo pozornost za spomin. »Želim vama veliko uspehov pri vajini nadaljnji poti, ob vsem tem pa si želim, da bi se vedno z veseljem radi vračali v domači kraj ter da bi ohranili lepe spomine na čase, ko sta sedeli v osnovnošolskih klopeh,« je župan Leskovšek nagovoril odličnjakinji. Čestital je tudi razredničarki in ravnateljici za njun trud, ki ga vložita v uspehe dobjanskih otrok. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Obeležili četrt stoletja Občine Dobje

Tjaša Ferlež

Slavili trdo delo, predanost in dosežke devetošolcev

Jure Godler

Učenci so brali dolgo v noč

Jure Godler

Policisti učence opozorili na varno udeležbo v prometu

Jure Godler

 Na OŠ Dobje z novim šolskim letom zakorakali v mednarodne vode 

Jure Godler

Uvod v praznični december na Osnovni šoli Dobje

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več