-3.6 C
Šentjur pri Celju
30/01/2023
sentjur.net

Župan pogostil sodelavce in gospodarstvenike

Šentjur, 17. 12. 2015 – Že tradicionalno ob koncu leta župan občine Šentjur, mag. Marko Diaci, povabi svoje sodelavce in gospodarstvenike, s katerimi občina sodeluje na zaključku. Zaradi precejšnjega števila povabljenih je pripravil dve srečanji, prvega za občinsko upravo, Policijo, mestno redarstvo, JKP, drugega pa za predstavnike gospodarstva. Dobrodošlico zbranim v IKC je zaželela Polonca Jazbinšek in nov objekt pohalila, da ima vse, kar imajo veliki. Dodala je, da je bil objekt prizorišče snemanja videospota, ki ga je posnela prva nastopajoča na prireditvi, mlada in talentirana pevka Špela Jezovšek.

V svetu posla in gospadarstva pa štejejo drugi talenti – zvesti in stabilni partnerji, dobra žilica za posel, inovativnost, ideje in zagotovo tudi kanček sreče.  “Namen teh prednovoletnih srečanj je, da se za trenutek ustavi čas in da se neformalno srečamo in se tako tudi družimo,” je uvodoma pozdravil gospodarstvenike župan mag. Marko Diaci. Poudaril je, da so bile ponovno občine podvržene manjšanju povprečnin, kar pa je osnovni vir sredstev za občine. Vzdušje pa je še bolj sproščeno po nastopu domačega komika Toma Coste (Tomaža Koštomaja), ki si je za začetek privoščil tudi župana in mu podaril 12 aktov – ugibamo lahko, da ni šlo za kakšne pravniške zadeve, temveč za drugačne krivulje. Na oder pa je povabil tudi dve podjetnici, ki sta morali ob njem tudi zaplesati. Nadaljevali so ob kozarčku vina v avli IKC. (Jure Godler)

Sorodne novice

Prva seja občinskega sveta v novem mandatu

Jure Godler

Kandidatura, ki temelji na opravljenem delu

Jure Godler

Župan mag. Marko Diaci: »Iz Šentjurja smo nekaj naredili«

Jure Godler

Slovenija, vse najboljše za 30 let

Tjaša Ferlež

Pričela se bodo dela na cesti Dramlje–Slatina

Jure Godler

Občina Šentjur z najvišjim proračunom do sedaj

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več