18.2 C
Šentjur pri Celju
25/05/2024
sentjur.net

Zvezdina svojo oddajo z gosti posnela v IKC

Šentjur, 9. 12. 2022 – Študentski klub mladih Šentjur je skupaj z Epik Teatrom pripravil impro predstavo Costo, Costo & gostje. Tokat so v duhu predprazničnega časa izkupiček vstopnic namenili v dobrodelne namene. Oder IKC pa so tokrat spremenili v studio, kjer je Zvezdina, ki jo odlično upodablja Edith Costo, posnela svojo televizijsko oddajo. Seveda pa je na sproščen pogovor povabila tudi nekaj gostov – Sergia, Janka Velikega Tretjega, Guntherja in Ludvika. V vse tri se je odlično vživel Tom Costo.

Prvi je bil italijanski lepotec iz Sardinije, Janko nadebudni politik, ki izkoristi vsako priložnost, da iz govorniškega pulta nagovarja ljudi ter morebitni kandidat za premierja. Gunther je ekspert za vzgojo otrok in je pol odličnih nasvetov, prevsem o fizičnemu vnostu podatkov nevzgojenim otrokom. Zadnji gost Ludvik, pa je avtoprevoznik, ki na svojih poteh s tovornjakom zamenja veliko olja in privlačen moški, ob katerem so se zašibila tudi kolena Zvezdine. Zabavno impro komedijo si je ogledalo le malo obiskovalcev, so se pa ti od srca nasmejali. (Jure Godler)

Sorodne novice

Pri Kulturni pip’ci razgrajale maškare

Jure Godler

Niti tat ne more pošteno krasti

Tjaša Ferlež

Costo & Costo na Linhartovem srečanju

Jure Godler

Prejeli smo: Pa smo le dočakali ta dan …

Jure Godler

Koncertirali v copatih

ViP

ŠKMŠ: Če kdaj, je zdaj čas, da si pomagamo

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več