16.5 C
Šentjur pri Celju
12/07/2020
sentjur.net

Jager v Šentjurju odprl 42. poslovalnico

Šentjur, 28. junij 2019 – Pestro ponudbo nakupovalnih površin v Šentjurju je minuli petek okrepila še trgovina Jager. Dozdajšnja poslovalnica nasproti wellnesa Aspara je z leti postala premajhna in dotrajana, kar je lastnike družinskega podjetja Jagros spodbudila h gradnji modernega supermarketa v industrijski coni Šentjur Jug-2.

Odprtje je privabilo nekaj stoglavo množico radovednežev, ki so želeli med prvimi vstopiti v novo trgovino. Začetek slavnostnega odprtja je naznanil Pihalni orkester Šentjur, ki mu je sledil še nastop Mešanega pevskega zbora Zgornji trg. Moderator Stane Žekar je nato na oder povabil ustanovitelja podjetja, Franca Jagra ter od letos direktorje, Jagrove sinove Aleša, Boštjana in Miho. Franc, ki je podjetje ustanovil pred več kot 30. leti, v nagovoru ni skrival zadovoljstva nad množico, ki je prisostvovala odprtju. Navzoče so nagovorili tudi sinovi; Aleš, ki je odgovoren za tehnični oddelek, Boštjan, ki bdi nad živilskim, tekstilnim in marketinškim delom, ter najmlajši sin Miha, ki je predstavil gostinski del.

Nakupovanja in ohlajenih prostorov željno množico je nagovoril tudi župan občine Šentjur, mag. Marko Diaci, ki je izrazil zadovoljstvo nad tem, da se je podjetje odločilo za gradnjo v tej šentjurski industrijski coni, ter šentjurski župnik Vinko Čonč, ki je blagoslovil objekt in njegove uporabnike. Prokuristka podjetja, Marija Jager, je po nastopu folkloristov Varstveno-delovnega centra Šentjur direktorici le-tega podelila bon v vrednosti 500 evrov, s čimer so v podjetju potrdili zavezanost k družbeni odgovornosti.

Pred uradnim prerezom traku je na oder stopil še prvi obraz oglaševalske kampanje trgovin Jager Matjaž Javšnik, ki je z nekajminutnim humornim nastopom nasmejal zbrane. Slavnostno je tudi počil s konfeti, kar je bil znak, da so lahko člani družine Jager ter župan Diaci prerezali trak in nakupovalce spustili v objekt.

Na voljo več kot 3.000 kvadratov nakupovalnih površin

Družinsko podjetje Jager se je formiralo pred 30. leti, sedež pa ima v Rogaški Slatini. Prvo poslovalnico v Šentjurju so odprli 27. novembra 1997, na Cesti Leona Dobrotinška, pred nekaj leti pa še franšizo v Hruševcu. V šentjurski občini so prisotni še v Loki pri Žusmu, na Prevorju in Grobelnem.

Nov supermarket v Šentjurju razpolaga z več kot 3.000 kvadratnimi metri nakupovalnih površin. Center je razporejen na štiri dele; prvi z živili (mesnica, pekarna, vinoteka …) in življenjskimi potrebščinami, drugi s tekstilom, tretji z gradbenim materialom, izolacijami, kritinami, akustiko in kmetijstvo. Četrti sklop je namenjen gostinstvu; v bistroju “Pri Jagru” ponujajo malice, kosila in pice.

(ViP)

Sorodne novice

Novi zakrament obhajila je prejelo 69 otrok

Jure Godler

Prejeli smo: Razstavili reprodukcije akvarelov Šentjurja

Jure Godler

SPV o več ukrepih na šentjurskih cestah

Jure Godler

V letu 2020 v Šentjurju nov parkirni režim

Jure Godler

Župan sprejel zlate maturante

ViP

Našli pogrešanega 14-letnega Domna

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več