27.1 C
Šentjur pri Celju
17/06/2024
sentjur.net

6. memorial Martina Cmoka

Slivnica pri Celju, 16. 4. 2016 – Člani Balinarskega društva (BD) Gorica pri Slivnici in Društvo upokojencev Gorica pri Slivnici so v sodelovanju s krajevno skupnostjo (KS) Slivnica pri Celju organizirali Tradicionalni Cmokov memorial v balinanju. Udeležilo se je 6. ekip, 2. domači, BS ŠD Šmarje pri Jelšah, BŠD Rogaška Crystal Rogaška Slatina – Rekreativci, BD Šentjur in BS ŠD Štore. Zmagovalna ekipa je bila je bila DU Gorica pri Slivnici, druga BK Gorica pri Slivnici, tretja BS ŠD Šmarje pri Jelšah, četrti BŠDR Crystal Rogaška Slatina – Rekreativci, peti BD Šentjur in šesti BS ŠD Štore.

Svečani del je vodila KS Slivnica pri Celju in njen predstavnik Franci Hrovatič, ki je na koncu podelil pokale. Pri podeljevanju sta bili prisotni tudi žena in hčerka pokojnega Martina Cmoka»Druženje in tekmovanje je bilo v športnem in prijateljskem vzdušju,« je povedal Florjan Potrata, predsednik BK Gorica pri Slivnici. (Milenka Blažević, foto: Franci Hrovatič)

Sorodne novice

Memorialni balinarski turnir Rudija Poša

Jure Godler

Balinarsko društvo Grobelno odlično organiziralo turnir

Milenka Blažević

Tradicionalni mednarodni turnir v balinanju

Milenka Blažević

Grobelčani v družbi najboljših

Milenka Blažević

Grobelčani prvi na turnirju v Rogaški Slatini  

Milenka Blažević

Balinarski turnir na Grobelnem odlično uspel

Milenka Blažević
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več