14.5 C
Šentjur pri Celju
11/08/2022
sentjur.net

6. memorial Martina Cmoka

Slivnica pri Celju, 16. 4. 2016 – Člani Balinarskega društva (BD) Gorica pri Slivnici in Društvo upokojencev Gorica pri Slivnici so v sodelovanju s krajevno skupnostjo (KS) Slivnica pri Celju organizirali Tradicionalni Cmokov memorial v balinanju. Udeležilo se je 6. ekip, 2. domači, BS ŠD Šmarje pri Jelšah, BŠD Rogaška Crystal Rogaška Slatina – Rekreativci, BD Šentjur in BS ŠD Štore. Zmagovalna ekipa je bila je bila DU Gorica pri Slivnici, druga BK Gorica pri Slivnici, tretja BS ŠD Šmarje pri Jelšah, četrti BŠDR Crystal Rogaška Slatina – Rekreativci, peti BD Šentjur in šesti BS ŠD Štore.

Svečani del je vodila KS Slivnica pri Celju in njen predstavnik Franci Hrovatič, ki je na koncu podelil pokale. Pri podeljevanju sta bili prisotni tudi žena in hčerka pokojnega Martina Cmoka»Druženje in tekmovanje je bilo v športnem in prijateljskem vzdušju,« je povedal Florjan Potrata, predsednik BK Gorica pri Slivnici. (Milenka Blažević, foto: Franci Hrovatič)

Sorodne novice

Memorialni turnir v balinanju v spomin prijatelju  

Jure Godler

Šentjurski balinarji tretji v drugi ligi Zimske lige

Milenka Blažević

Zmaga na jesenskem turnirju balinarjem Gorice pri Slivnici

Milenka Blažević

Na Cmokovem memorialu nepremagljivi domačini

ViP

Goričanom dvojna balinarska zmaga

Jure Godler

Prehodni pokal nazaj v Šentjurju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več