28.7 C
Šentjur pri Celju
09/07/2020
sentjur.net

Atleti športno zaključili leto

Šentjur, 21. 12. 2018 – Na 9. tradicionalnem Novoletnem atletskem mitingu, namenjenim članom Atletske šole Atletskega kluba Asfalt Kovač Šentjur, se je srečalo 47 mladih atletov v kategorijah od U8 do U16.  V telovadnici Šentjurskih olimpijcev pri OŠ Franja Malgaja so se tudi tokrat najmlajši (U8, U10) pomerili na poligonu spretnosti in disciplinah otroške atletike ter U12-U16  v treh prirejenih atletskih disciplinah (troskok z mesta, 4 x 12 m, met medicinke naprej).

Najboljši trije v  kategorijah U12-U16 so bili nagrajeni s simbolnimi nagradami, vsi udeleženci pa so prejeli tudi priložnostna novoletna darila.  Zmagovalci po kategorijah: U12 – Urška Ogrizek, Nej Dobovišek, U14 – Kaja Vrbek, Matija Lakner, U16 – Neža Artnak, Anej Tanšek. Na koncu so še posebej izpostavili prisotne naše najboljše atlete v minulem letu: Jakob Cmok, Martin Artnak, Nej Dobovišek, Andrej Motoh, Mojca Centrih, Ambrož Amon in Heno Plank. Sledilo je druženje in pogostitev.

Sorodne novice

Iz Novega mesta z dvema srebrnima medaljama

Jure Godler

Po korona premoru padli kar štirje klubski rekordi

Jure Godler

Atletom dve novi medalji na državnem prvenstvu

Jure Godler

Mladi atleti blesteli na državnem prvenstvu

Jure Godler

PGD Ponikva: Leto končali z jubilanti in donacijo

Tjaša Ferlež

VDC Šentjur: Za zaključek leta sledilo presenečenje

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več