8.7 C
Šentjur pri Celju
21/01/2021
sentjur.net

Afroditin virtualni izziv s Štajerskim valom

Letošnji dogodek Afroditin tek s Štajerskim valom, ki bi moral biti to soboto, je zaradi ukrepov za omejitev epidemije prestavljen na naslednje leto. Organizatorja teka Štajerski val in Kozmetika Afrodita pa letos vabita na virtualni izziv. Tako bomo tekli vsak zase, po svojih poteh, a vseeno virtualno povezani. Prijavite se lahko na https://bit.ly/4afroditintek_virtualno. Prijava je brezplačna, vsi pa sodelujete v nagradnem žrebanju. Med 6. in 14. junijem torej obujte športne copate in oblecite majico s prejšnjih Afroditinih tekov in sami pretecite izbrano dolžino – 1, 5 ali 10 km – v Rogaški Slatini ali na svojih najljubših terenih.

Pred, med ali po teku se fotografirajte, fotografijo objavite na svojem Facebook profilu, objavi dodajte ključnika #afroditintek2020 in #aktivnivsvojikozi ter označite Facebook dogodek @4 Afroditin tek s Štajerskim valom. Tisti, ki nimate Facebook profila, pa nam vse skupaj pošljite na elektronski naslov info@stajerskival.si. (vir: Štajerski val)

Sorodne novice

Obrazi Štajerskega vala: Davor in Nina

Jure Godler

Izpred citer še pred radijski mikrofon

Jure Godler

Dež ni odgnal zabave željnih na ŠtajerFEST-u

Jure Godler

Množično na 3. Afroditinem teku

Jure Godler

Štrudlmojstra in zmagovalec z najdaljšim olupom  iz naših logov

Jure Godler

Veselo na Boču

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več