25.3 C
Šentjur pri Celju
27/05/2022
sentjur.net

Božično-novoletni turnir

Rogaška Slatina, 19.12.2015 – Balinarsko športno društvo Rogaška Crystal Rogaška Slatina je letos prvič organiziralo mednarodni božično-novoletni balinarski turnir v Šporni dvorani Balinček. Udeležilo se je osem ekip iz balinarskih klubov (BK) ; gosti iz BK Varaždin (HR), Žalec, Benedikt, ženska ekipa Šentjur in domačini; Veterani, Kavarnica SOFFY, Rekreativci in Mladi. Zmagala je ekipa BK Žalec, drugo in tretje mesto so osvojili domačini; Veterani in Kavarnica SOFFY.

“Zelo radi se udeležujemo turnirjev in tekem, ki jih organizira BK Crystal Rogaška. Na tem turnirju smo sodelovale samo predstavnice nežnega spola BK Šentjur Marija Žvegler, Milena Zidanšek in Minka Aužner. V imenu vseh se iskreno zahvaljujem članom domačega kluba in predsedniku Jožetu Verku za povabilo in veselo druženje s prijatelji balinanja. Vesele praznike in srečno v novem letu 2016!” želi vsem predsednica BK Šentjur Minka Aužner. (Milenka Blažević, foto: Milenka Blažević)

Sorodne novice

Memorialni turnir v balinanju v spomin prijatelju  

Jure Godler

Šentjurski balinarji tretji v drugi ligi Zimske lige

Milenka Blažević

Zmaga na jesenskem turnirju balinarjem Gorice pri Slivnici

Milenka Blažević

Goričanom dvojna balinarska zmaga

Jure Godler

Prehodni pokal nazaj v Šentjurju

Jure Godler

6. memorial Martina Cmoka

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več