15.3 C
Šentjur pri Celju
12/07/2020
sentjur.net

Dež ni odgnal zabave željnih na ŠtajerFEST-u

Šentjur, 6. 9. 2019 – Štajerski val je pripravil zabavo, ki je pri nas že nekaj časa ni bilo. Poimenovali so jo ŠtajerFEST, kjer so z obilico nastopajočih proslavili že 66. rojstni dan radia. Kljub dežju pa je v šotor priromala precej velika množica obiskovalcev, ki se je zgnetla v kar malo premajhen šotor. Na suhem so občinstvo zabavali ansambli Spev, Lunca in Stil, Tanja Žagar &Avantura, Domen Kumer, Rebeka Dremelj, Slovenski zvoki, Natalija Verboten, Mladi korenjaki, Kumovi in Poskočni muzikanti. Zaplesale so tudi plesalke TBA plesnega centra, ki so bile državne, evropske in svetovne prvakinje. Radijci so poskrbeli tako za najmlajše z lunaparkom, avtomobilčki na zaletavanje in metanje puščic za plišaste nagrade, kot tiste malo starejše, katerim so poleg zabave ponudili tudi zelo okusno hrano in pijačo.

Pekel naj bi jih celo MasterChef Slovenije 2016 Darko Klemen, vendar ga z objektivom fotoaparata nismo našli. Poleg tega so zaposleni na Štajerskem valu odprli tudi vrata studia, kjer so si lahko obiskovalci ogledali, kako poteka zakulisje radija. Postregli so tudi s slastno torto iz K’Cake studia. Radijcem čestitamo ob rojstnem dnevu in se že veselimo naslednjega! (Jure Godler)

Sorodne novice

Afroditin virtualni izziv s Štajerskim valom

Jure Godler

Tudi gasilci iz Dobja pokazali obiskovalcem svojo opremo

Jure Godler

Množično na 3. Afroditinem teku

Jure Godler

Dan odprtih vrat PGD Šentjur

Jure Godler

Štrudlmojstra in zmagovalec z najdaljšim olupom  iz naših logov

Jure Godler

Veselo na Boču

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več