18.5 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Do zdravja na zdrav način

Bioresonanca je alternativna veja medicine, ki z elektromagnetnimi valovi diagnosticira in zdravi bolezni. Ljudje smo obremenjeni s kemičnimi dodatki iz hrane in pjače, s strupi iz okolja, s sevanji, zdravili in ostanki farmacevtskih spojin, ki jih najdemo v mesu, ki ga užijemo, in pogosto tudi v vodi. Tako se v telesu nakopičijo škodljive snovi, ki se odražajo kot preobčutljivostne motnje, utrujenost in težje telesne motnje.

Bioresonančna metoda je usmerjena k spodbujanju lastnih zdravilnih moči telesa. “Če takšni vplivi delujejo na telo dalj časa in če je obremenitev preveč, samozdravilne sposobnosti telesa popustijo, delujejo vse bolj medlo in nazadnje obstanejo,” nam zaupa Marjeta Knez, bioresonančna terapevtka iz Šentjurja. V svoji desetletni praksi se je srečala s številnimi takšnimi simptomi ter mnoge od njih ozdravila, omilila, ali pa jih napotila z nasvetom k specialističnemu zdravniku.

Nadgrajevajne znanja

Z bioresonanco se je prvič srečala leta 2005 zaradi alergij mlajšega sina. Nato je pomoč pri terapevtu bioresonance poiskal še njen mož in kot marsikdo je na prvo terapijo prišel s številnimi dvomi. Ti pa so se po desetih terapijah, ki jih je opravil njen sin, razblinili, saj se je pokazal velik napredek pri njegovih alergijah. “Lahko je začel jesti vsa živila, tudi tista, ki so mu še pred kratkim povzročale hude alergične reakcije,” pove Knezova.

Priznava tudi, da jo je znanje o delovanju telesa vedno privlačilo, vendar sama ne prenese pogleda na poškodbe ali kri. Zato se ni odločila za študij v zdravstveni smeri, ampak je končala Ekonomsko fakulteto in Fakulteto za organizacijske vede Kranj.

Ker jo je bioresonanca zelo zanimala, je morala pred samim začetkom pridobiti ustrezna znanja iz medicine, ki jih nadgrajuje še danes z obiskovanjem strokovnih seminarjev in individualnim učenjem. Pravi, da jo želja po vedno večjem znanju žene naprej, novo znanje pa vključuje v svoje terapevtsko delo in ga rada deli s svojimi kolegi na področju bioresonance. Razvila je tudi svojo metodo zdravljenja z bioresonanco, ki je kombinacija dveh priznanih nemških modelov terapij, neformalno pa jo v strokovnih krogih bioresonance imenujejo kar Daisy.

Pri bioresonančni terapiji Marjeta Knez uporablja aparate Optima in BICOM 2000, ki s pomočjo nihanj spodbudi človeško telo k samozdravljenju. “Človeško telo oddaja elekotromagnetna nihanja in posamezni organi oddajajo vsako svoje specifično nihanje, ki se med seboj povezuje in vpliva drug na drugega, skupaj pa tvorijo spekter nihanja človeškega telesa,” razlaga bioresonančna terapevtka. Telesu škodljive snovi motijo zdravo nihanje človeka, zato se v aparat, ki ga uporabljajo terapevti, vnese preko ampul škodljiva nihanja, ki jih aparat inverzno obrne in preko modulacijske elektrode prenese v telo.

Kaj zdravimo z bioresonanco?

Z bioresonanco uspešno zdravimo akutna obolenja (prehlad, bronhitis, laringitis, vneta ušesa, mehur …), alergije, astme, dermatitis, revmatske bolezni, težave s prebavnim traktom, bolezni ščitnice, prostate, urinsko inkontinenco, bolečine hrbtenice in sklepov, boreliozo, glavobol, migrene, hemeroide, psihično utrujenost in druge. Z bioresonančno terapijo hitreje okrevamo po operativnih posegih in po poškodbah.

Najpomembneje pa je, da terapije potekajo brez bolečin, brez uporabe kemije in brez škodljivih stranskih učinkov.

Za pogovor in terapijo z Marjeto Knez lahko pokličete na številko 051 872 078 ali pa se oglasite v njeni Ambulanti za bioresonanco, Ulica Skladateljev Ipavcev 1 v Šentjurju (nad Kozmetičnim salonom Barbara). (promocijski prispevek)

Sorodne novice

Ultrazvočni center – novost v Šentjurju

Tjaša Ferlež

Z bioresonanco do lajšanja simptomov prebolelega Covid-19

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več