1.5 C
Šentjur pri Celju
03/03/2021
sentjur.net

Z bioresonanco do lajšanja simptomov prebolelega Covid-19

Šentjur, 25. 1. 2021 – Bioresonančna terapija je poseben terapevtski postopek, ki temelji na najnovejših spoznanjih in odkritjih biofizike. Ob tem upošteva holistični pristop do pacienta ter odkriva dejanske in pogostokat prikrite vzroke obolenj. Kar pa je najpomembnejše, terapija ne boli in je brez strankih učinkov. Je postopek zdravljenja, ki z valovanjem spodbuja lastne zdravilne moči telesa. Kaj je bioresonanca, smo se pogovarjali tudi s šentjursko bioresonačno terapevtko Marjeto Knez, ki ima svojo ambulanto na Ipavčevi ulici v Šentjurju.

Kdaj ste se prvič soočili z bioresonanco?

Z bioresonanco sem se prvič soočila leta 2005, ko je bil moj mlajši sin alergičen na več osnovnih živil. Večino hrane, ki je na »normalnem« jedilniku ni smel jesti. Terapijo z bioresonanco mi je priporočil zdravnik. V začetku sem bila zelo skeptična do uspešnosti teh terapij, vendar je bil rezultat nad pričakovanji. Sin je že po destih terapijah lahko začel jesti skoraj vsa živila. Ta »čudežna« ozdravitev mojega sina me je vzpodbudila, da sem končala šolo za bioresonanco in Srednjo zdravstveno šolo v Celju. Po končanem šolanju sem pridobila še licenco za opravljanje zdravilske dejavnosti, ki jo izdaja Ministrstvo za zdravje.

Kaj lahko pozdravite z bioresonanco?

Najpogosteje pa se v praksi zdravi z bioresonanco alergije, kandido, sledijo bolečinska stanja, bolezni sklepov, dihal, prebavil, hormonske motnje, nevrološke težave, glavobole, migrene infekcijske bolezni, stres, sindrom izgorelosti in še številna druga.

Holističnim zdravljenjem, med katere sodi tudi bioresonanca, navadno ljudje ne verjamejo?

V moji 13-letni praksi se je izkazalo, da so bile tiste stranke, ki so prišle na terapijo, skeptične in niso verjele v uspešnost bioresonance, bile na koncu najbolj zadovoljne stranke. V bioresonanco ni potrebno verjeti, ker frekvence na telo delujejo v vsakem primeru. Seveda pa je pri strankah, ki potrebujejo dieto ali kakšno drugo spremembo življenjskega sloga, potrebno sodelovanje.

Da bioresonanca ni placebo, se najbolje vidi na dojenčkih. Ti še z mislimi ne znajo vplivati na potek zdravljenja in seveda tudi pri njih bioresonanca deluje.

Kako poteka pri vas bioresonančna terapija, kaj lahko ljudje, ki se obrnejo na vas za pomoč, od terapije pričakujejo?

Teorija bioresonančne terapije temelji na tem, da vse celice v telesu komunicirajo med sabo na določenih frekvencah pod 10 Hz pa tudi vse do 150 kHz. Najprej moramo odkriti, katere frekvence odstopajo od normalnih vrednosti. Te vzorce, bolne in zdrave, pa naprava, ki jo uporabljam – Bicom Optima (naprava ima certifikat za medicinski aparat), pretvori in telesu pošilja zdrave frekvence, in to toliko časa, da se se znova vzpostavi zdravo ravnovesje v telesu in začne se samozdravljenje. Do željenega učinka terapije pa pridemo, kot ste vprašali prej, z dobrim sodelovanjem med bolnikom in terapevtom. Pomembno je tudi, da se v času terapij pije zelo veliko vode – vsaj 1,5 litra na dan.

Veliko naših občanov je že prebolelo novi koronavirus. Številni, ki so ga preboleli, pa tožijo za določenimi simptomi po okužbi. Veste za kakšen primer?

Korona virus Covid-19 je lahko zelo nevarna okužba. Res, da jo večina preboli brez resnejših zapletov, nekateri pa z zelo resnim zapletom. Kaj nam je v telesu povzorčila okužba, še stroka ugotavlja. So pa posledice lahko zelo nevarne. K meni na terapijo so prišli bolniki, ki so preboleli okužbo s Covidom-19 ter po njej tožili za simptomi vrtoglavice, glavobola, megle v glavi, težjega dihanja, motnje pri zaznavanju okusa in vonja. Doslej smo pri vseh bili zelo uspešni s terapijo.

Kako pa lahko lahko občani stopijo v stik z vami?

Moja ambulanta se nahaja na prvem nadstropju stavbe v Ulici skladateljev Ipavcev 1, zraven Osnovne šole Franja Malgaja Šentjur in Ipavčevega kulturnega doma Šentjur. Dosegljivi pa smo tudi po elektonski pošti info@bioresonanca-knez.si, ali na telefonski številki 051 87 20 78. Več informacij pa najdete tudi na spletni strani www.bioresonanca-knez.si.

Hvala za pogovor in številna uspešna zdravljenja vam želim. (Jure Godler)

Sorodne novice

Do zdravja na zdrav način

Jure Godler

Dan za klobase

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več