12.4 C
Šentjur pri Celju
24/02/2021
sentjur.net

Dobrodelni koncert ob 10-letnici Vrtca Dobje

Dobje, 25. 11. 2018 – V telovadnici Osnovne šole Dobje se je v nedeljo, 25. novembra, izvedel dobrodelni koncert ob 10. obletnici delovanja vrtca Dobje. V polni dvorani so dogajanje kljub turobnemu novembrskemu vremenu popestrili s svojo prisotnostjo številni znani nastopajoči, in sicer: Unikat, Ansambel Franca Ocvirka, Kozjanski lumpi, Simpl Band, Ansambel Pik, Šentjurski muzikanti, Sekstakord in Petka. Koncert je bil dobrodelen, namesto vstopnine pa so prisotni lahko donirali prostovoljne prispevke v želodkov sklad. Denar bo uporabljen z namenom posodobitve otroškega igrišča ter vrtčevskih igral.

Vrtec Dobje ima danes 5 oddelkov in 80 otrok. Pred desetimi leti so začeli z dvema oddelkoma in 36 otroki. Ponašajo se z dejstvom, da imajo pester obogatitveni program in so ponosni na medgeneracijsko sodelovanje ter različne športne aktivnosti, ki so za starše otrok v večji meri brezplačne. Za to gre zahvala Občini Dobje, ravnateljici ter vsem zaposlenim za trud in za uspehe pri prijavah na projekte.

Povezovalka programa, domačinka Natalija Plemenitaš Fuchs, je ob koncu prisotne nagovorila: »Skupaj smo v prijetnem vzdušju pripeljali dobrodelni koncert do konca. Odnesite dobro voljo v svoje domove, med svoje prijatelje, in jo delite z ostalimi, ki niso bili z nami. Z vašim veseljem lahko prižigate veselja drugih.« Kolektiv OŠ in vrtca Dobje se ob dogodku zahvaljuje vsem ansamblom za nastop in naslednjim donatorjem: Akvonij, trgovina Kea Planina, Ahac d. o. o., Celjske mlekarne, Hrib d. o. o., klet Imeno, slaščičarna Jana, mizarstvo »Lesin« Buče, Sonex studio, PTS Ernest Rajh, Montprais Planina, Janez Guzej s. p. in Boris Sumrak s. p.. (Natalija Plemenitaš Fuchs, foto: OŠ Dobje)

Sorodne novice

GCC-jevci zbrali 4.500 evrov za družino z območja Šentjurja

Jure Godler

Iz srca za srčke

Jure Godler

Praznovali desetletnico dobjanskega vrtca

Jure Godler

Prejeli smo: V Dramljah dobrodelno

Jure Godler

Dobrodelni koncert ob desetletnici šole

Jure Godler

Dobrodelnost ne pozna meja – za dvojčka iz Dramelj

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več