13.6 C
Šentjur pri Celju
11/08/2022
sentjur.net

Energijo povezujejo tudi z gasilci

Ponikva, 1. 1. 2021 – V nedeljo 1. januarja so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva v dar prejeli donacijo, ki jo letos že enajsto leto zapored podarja podjetje Petrol. Gasilci so tisti posamezniki, ki bodo, ne glede na uro ali dan, vedno priskočili na pomoč. Letošnje leto se je zopet začelo v slogu katerega smo zaključili že preteklo leto – nobenih druženj in dogodkov. Kljub vsemu pa so se člani društva vseeno za začetek leta razveselili donacije. Od podjetja PETROL so gasilci prejeli donacijo v vrednosti 200 €, ki jo bodo porabili za nakup nove zaščitne opreme v gasilskem društvu.

Podjetje Petrol se je že enajsto leto zapored odločilo, da bo namesto nakupa poslovnih daril ob novem letu z donacijami pomagalo mnogim posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih po vsej Sloveniji. Osnovni namen projekta, ki poteka pod sloganom “Naša energija povezuje”, je s pomočjo Petrolovih zaposlenih na bencinskih servisih pomagati pomoči potrebnim tako posameznikom, kot tudi organizacijam in društvom v posameznih lokalnih okoljih. Donacijo podjetja Petrol je bilo potrebno tudi uradno sprejeti. V imenu PGD Ponikva je donacijo sprejel predsednik društva Franc Hrovatič, podaril pa jo je poslovodja bencinskega servisa Celje-Hudinja Srečko Mohar. V imenu vseh članov PGD Ponikva se podjetju Petrol še enkrat zahvaljujemo za njihovo velikodušno dejanje. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Stoletnica PGD Ponikva s številnimi priznanji

Tjaša Ferlež

Srebrni znak CZ v roke PGD Ponikva

Jure Godler

Osredotočeni na prihajajočo 100 letnico

Tjaša Ferlež

Nazdravili jubilantom leta 2021

Jure Godler

Zagorelo je v lesni delavnici

Tjaša Ferlež

Vaja: Požar v Spodnji Ponkvici pogasili domači gasilci

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več