17.3 C
Šentjur pri Celju
19/05/2024
sentjur.net

Eva Boto s turnejo ENAJSTLETKA v Šentjurju

Šentjur, 12. 5. 2023 – Potem ko je Eva Boto lani s serijo pomladnih koncertov praznovala desetletnico kariere, se je letos odločila za povratek – na svojo ENAJSTLETKO! Zimski del turneje je bil zelo uspešen, v Šentjurju pa je z ekipo v petek, 12. maja, na najboljši možni način zaključila svoj spomladanski del.

Polna dvorana Ipavčevega kulturnega centra je z Evo poldrugo uro uživala na vrhunsko izpeljanem koncertu, kjer je koroška izvajalka in naša najmlajša predstavnica na pesmi Evrovizije, šentjursko publiko popeljala skozi vrhunce svoje glasbene kariere. Vse od pesmi Verjamem, ki jo je s šestnajsimi leti ponesla v glasbeni svet, nekaj skladb z njenega prvega albuma Ko najdeš sebe, vse do glasbenih stvaritev zadnjih let. Na odru se ji je za nekaj časa pridružil pevski zbor Glasbene šole Šentjur, pod vodstvom energične Tine Pečar. Skupaj so zapeli Evino skladbo “Za božič kot otrok,” za katero je publika sama odločila, da jo želi slišati tudi v toplih dneh in priredbo A Million Dreams.

Premierna skladba

Eva je koncert v dodatku zaključila s presenečenjem – šentjurska publika je imela to čast, da je kot prva lahko premierno slišala izvedbo pesmi “Sam, da ne zebe”, Evinega naslednjega hita, ki izzide žele 18. maja. In kaj se je zgodilo? Na koncu pesmi so refren prav vsi že peli skupaj. Eva je za konec dodala: »Čutila sem, da bo koncert v Šentjurju nekaj posebnega, in točno tako je bilo. Najlepša hvala fenomenalnemu občinstvu, mojim gostom in seveda ekipi Knjižnice Šentjur, na čelu s Sašo Gaber, za izpeljavo. Uživali smo vsak trenutek na odru in upam, da se čim prej vrnemo k vam!« (Tomi Purich, foto: Saša Gaber)

Sorodne novice

Jubilejni koncert ponovili še v Gorici pri Slivnici

Tjaša Ferlež

Glasbena božična zgodba napolnila srca mnogih ljudi

Tjaša Ferlež

Sončki pripravili predbožično darilo za poslušalce

Tjaša Ferlež

Piki zapeli (v) novi dvorani

Jure Godler

Anabel povabila “Ob kavi” na vrt Ipavčeve hiše

Jure Godler

Stoječe ovacije za pevce iz Šentvida pri Planini

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več